De cand lucrez la Heylux nu mai trebuie sa muncesc prin strainatate

0
856

 Inceputul meu de “cariera” (daca-l pot numi asa), nu a fost unul promitator, pentru ca imediat dupa terminarea liceului am plecat in Anglia la munca pentru a-mi ajuta cu bani familia. Am stat si am muncit prin Anglia vreo 2-3 ani si majoritatea romanilor lucreaza acolo acum. Daca nu era jobul de la Heylux, cred ca si astazi tot prin Anglia eram.

Si ca s-o spun sincer, nici macar nu imi placea sa lucrez in Anglia. Acel loc ma intrista foarte mult, pentru ca era departe de tot si banii nu erau indeajuns pentru munca depusa. Erau mai multi decat in Romania, dar putini la cat munceam. Voiam si eu un job mai simplut, mai usurel, la care sa merg cu drag.

Vreau sa ma bucur de viata si asta fac cu jobul de la Heylux

La urma urmei, nu am 40 de ani sa ma resemnez, am doar 21 de ani acum si am toata viata inainte. Am vrut sa ma bucur de viata, dar sa si castig bani in acelasi timp, iar cu jobul in videochat de la Heylux Iasi am reusit asta.

Am aflat si eu de Heylux de pe internet, cand navigam intr-o seara aiurea si ma plictiseam. Din una in alta, am dat peste niste bloguri unde se vorbea despre jobul in videochat de la Heylux, unul fiind acesta pe care scriu si eu acest textulet acum.

Curiozitatea mi-a fost starnita cand am vazut acolo intr-un coltisor “castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei”, asa ca am luat acest studio de videochat din Iasi la “puricat”, sa aflu mai multe despre el. Bineinteles, initial am crezut ca n-o sa mearga, pentru ca nu sunt din Iasi.

Ai mei au casa in Romania undeva prin Bacau, iar eu nu aveam cum sa merg la lucrez la Heylux. Sau asa am crezut, cel putin. Pana la un moment dat, cand vazusem acolo la o sectiune ca acestia ofera si cazare gratis, pe langa transport, bonusuri de angajare si bonusuri saptamanale, machiaj si suport online, training si toate cele.

La Heylux castig bani in fiecare zi si am cazare si transport gratis

Mi-a ramas gura masca atunci cand am citit aceste lucruri si a doua zi am zis sa dau si eu un telefon sa vad ce iese. Dupa ce m-am gandit bine, m-am intors in Romania si m-am dus direct la Heylux in urmatoarele zile. Chiar daca nu sunt in Bacau, macar sunt in Romania alaturi de ai mei si merg acasa in fiecare weekend, pentru ca jobul de la Heylux mi-a permis sa-mi iau liber cand vreau.

Acum sunt bine mersi acasa, castig bani din videochat in fiecare zi si n-am stres, jobul e usor si nu trebuie sa mai plec prin Anglia sau prin alte parti. Gata cu problemele!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here