De cand castig banuti la Heylux imi permit sa fiu frumoasa tot timpul

6
1297
angajare heylux
angajare heylux

Toata lumea iubeste fetele elegante si aranjate atunci cand le vede, dar nimeni nu se gandeste la cat de costisitor este sa fii asa. Numai unghiutele sa ti le pui costa cam 100 de lei si nu pe luna, ci odata la 2 saptamani. Din start, 200 lei lunar numai pe unghii, nu mai pui si pedichiura, si poate o tunsoare si altceva.

Oricum, sunt foarte multi bani aruncati lunar pentru fiecare “rasfat”, ca sa spun asa. Eu, daca nu lucram ca model de videochat la Heylux, nu-mi permiteam asa ceva. Dar eu am norocul sa lucrez aici si sa castig o multime de bani in fiecare zi, in timp ce alte fete nu stiu daca au acelasi noroc.

De ce sa lucrez in alt studio de videochat, cand la Heylux castig atat de bine zilnic?

angajare heylux
angajare heylux

De asta si spun ca daca nu lucram  la Heylux, nu stiu cum m-as fi descurcat. Sa nu lucrez la Heylux insemna sa am lunar cam intre 950 si 1.250 de lei. Ce sa fi facut eu din banii acestia? Ori banii acestia ii castig in 2-3 zile muncite la Heylux. De ce sa-mi bat capul sa castig aceeasi bani intr-o luna de munca, atunci cand pot sa ii castig in cateva zile la Heylux?

Este ceva logic si stii si tu. De cand sunt model de videochat la Heylux Iasi, eu dau cel putin 1.000 de lei lunar numai pentru frumusetea mea. Pune in calcul manichiura si pedichiura, coafurile, tunsorile, poate ma mai si vopsesc, o epilare ceva, un tratament facial si spa si uite asa fug banii.

Nu te gandi ca lucrurile astea sunt ieftine sau si le permite oricine. Sunt a naibii de costisitoare, mai ales atunci cand vrei ceva calitativ, nu ceva care sa fie fara stil. Si bineinteles ca orice femeie se vede frumoasa si eleganta si vrea sa fie asa mereu, nici nu intra in discutie.

Imi permit sa ma rasfat la saloane pentru ca am multi bani la studio

angajare heylux
angajare heylux

Nu as vedea femeia care sa refuze sa mearga la un salon sau la ceva de rasfat, daca ar avea oportunitatea. Cu toate iubim acest gen de rasfat, de ce sa mai ocolim subiectul. Din fericire pentru mine, castig peste 300 de lei zilnic la Heylux si asta nu e o grija pentru mine.

Pot fi cat de aranjata si classy doresc, pentru ca banii castigati din videochat ma ajuta sa-mi permit asta si nu numai. Sunt multe lucruri pe care mi le permit de cand sunt model de videochat la Heylux, insa asta poate sa descopere orice fata interesata de asa ceva.

 

 

6 COMMENTS

  1. Stiu si eu ce scump e sa-ti faci chestiile astea. Mai ales daca mergi la un salon de fita! Fara 500 de lei taxa nu pleci de acolo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here