Daca vrei legalitate in videochat, atunci Heylux e ceea ce cauti!

10
2188

Fiind in domeniul videochatului de cativa ani deja, am observat ca fetele cauta mai multa siguranta in ultima vreme, legalitate, corectitudine. Initial, toate au incercat sa fuga dupa bani, fara sa le pese daca studioul este ok sau nu. Acum, insa, nu mai este asa. Acum fiecare fata cauta legalitate in videochat, iar dupa experientele mele, Heylux este printre singurele studiouri pe care le pot recomanda in aceasta privinta.

Heylux fiind creatia celor de la Lucky Studio Iasi, m-a ajutat mult sa pot vedea aceste lucruri si sa le pot povesti. Am lucrat alaturi de Lucky Studio un an intreg, un an in care am fost primita cum a trebuit, tratata mereu corect si n-am avut absolut nicio problema.

Mi-am primit tot timpul banii fara intarzieri sau retrageri

Banii mi-i primeam mereu la timp, fara intarzieri si fara retrageri sau alte prostii. Amenzi nu am avut, nici n-a fost vorba de asa ceva, iar contractul de munca de la Lucky Studio a fost si este 100% legal. Dovada este ca am putut sa renunt la Lucky Studio fara nicio clauza.

Bineinteles, am renuntat in favoarea celor de la Heylux. Desigur ca este vorba de acelasi studio, deci practic nu am renuntat. Insa as putea spune asta, ca sa intelegi mai bine. Si-asa a fost. Dupa un an la Lucky Studio m-am dus direct la Heylux Iasi, dupa ce au lansat acest studio de videochat din Iasi.

Si vreau sa spun ca aceleasi conditii de munca pe care le-am avut la Lucky Studio sunt si la Heylux, poate chiar si mai amplificate si mai imbunatatite. La Lucky Studio chiar eu imi alesesem contractul de munca, programul si asa mai departe. Si la Heylux este absolut la fel. Plus ca eu vad hartii, vad chitante, vad in fiecare zi cat este de legal.

Heylux este legal si asta ma ajuta sa castig o multime de bani din videochat

Se stie bine ca Heylux lucreaza cot la cot cu legea si nu are rost sa ma complic acum cu foarte multe explicatii, pentru ca e deja cunoscut faptul ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi. A ajuns aici pentru ca femeile din acest studio si-au vazut de treaba lor, au fost mereu corecte si au lucrat legal, iar asta le-a ajutat.

Eu am parte de toate conditiile de munca la Heylux, de tot ce imi trebuie si de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, pentru care primesc facturi si chitante si tot felul de nebunii. Si din moment ce aceste studiouri se afla de mai bine de 8 ani pe piata muncii, eu as spune ca-s 100% legali, nu? Tu ce-ai spune?

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here