Cum poți câștiga și tu mulți bani la Lucky Studio Iaşi

0
1322
lucky studio

Ca model de videochat nu îmi este foarte greu să mă simt împlinită şi să am tot ce îmi doresc. Nu provin dintr-o familie înstărită, de aceea mereu am dorit mai mult. Model sunt de când am mers la interviu la Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara. Nu glumesc când spun aceste lucruri. Eu sunt o dovadă, colegele mele modele sunt adevărate exemple. Şi tu ai putea fi exemplu pentru altcineva, dacă vei alege să ni te alături.

Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi?

  • În primul rând, intră pe site-ul Lucky Studio Iaşi, vezi ce reprezintă acest studio de videochat şi care îi sunt valorile şi apoi intră pe blogurile acestuia pentru a vedea mai multe mărturii ale modelelor de aici.
  • În al doilea rând, intră pe chat în discuţii cu Mihaela, Andreea sau Claudia. De asemenea, vei primi şi un număr de telefon la care să suni pentru a afla mai multe. Dacă nici la telefon nu te-ai lămurit şi doreşti să faci o vizită studio-ului, atunci mergi la interviu. Una dintre aceste fete îţi va spune exact adresa studio-ului Lucky Studio şi te va aştepta cu căldură să vorbiţi mai multe.
  • Pentru mine a fost super simplu. Am intrat, am discutat, am aflat ceea ce se dorea de la un model, am zis că nu am mai făcut aşa ceva. Iar de aici discuţia a continuat încă vreo 10 minute. Nu este important ca interviul să dureze mult. Contează să înţelegi ceea ce ţi se cere şi să poţi comunica ceea ce îţi doreşti tu. Poţi fi acceptată şi dacă nu ai ani buni lucraţi înainte.
  • Vei mai afla că echipa Lucky Studio Iaşi este formată numai din femei şi fete, de diferite vârste. Şi eu am peste 27 de ani şi încă îmi menţin tinereţea şi postul de model pentru că nu contează dacă ai 18 ani sau 35 de ani, atâta timp cât îţi place ceea ce faci. Îţi spun eu, aici este diversitate. Colegele mele sunt şi mai tinere decât mine, şi mai mari decât mine, însă toate suntem angajate aici şi ne bucurăm de tot felul de beneficii.
  • Avantajele mele ca model de videochat în Iaşi la Lucky Studio ţin de bonusuri, de bani luaţi în fiecare zi, de sesiuni de machiaj zilnic şi şedinţe foto lunar. Pe lângă asta, avem reducere la unele tratamente la saloanele de înfrumuseţare din Iaşi.

Pentru că mă respect şi pentru că ţin la imaginea mea, lucrez la Lucky Studio! Te aştept şi pe tine aici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here