Cum e să muncești la studioul de videochat Lucky Studio, din Iaşi

0
1276
lucky studio iasi

Sunt Angela şi vreau să dau din casă mai multe detalii despre locurile de muncă din România sau cel puţin din Iaşi. Aşteptaţi-vă să auziţi şi de bine şi de rău despre mai multe tipuri de joburi şi angajatori pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului încă de când am început să lucrez după terminarea liceului. Acum am 28 de ani, deşi nu îi arăt. Pot spune că dintotdeauna mi-am dorit să întru în lumea modei, dar nu ca designer vestimentar, ci ca model de prezentare şi de revistă. Îmi place tot ce ţine de frumos, de poze, de haine şi de prezentări de modă. De aceea, mi-am pus în gând ca odată şi-odată să ajung un manechin celebru cel puţin la noi în ţară.

Uite că, totuşi, deşi arăţi foarte bine din punctul tău de vedere pentru o asemenea industrie a modei, tot nu reuşeşti să îţi faci loc acolo din cauza stereotipurilor şi a criticilor pe care le ai de înfruntat zi de zi de la creatorii de modă şi de la managerii agenţiilor de modele. În Iaşi nu pot spune că ai prea multe şanse ca fotomodel, decât dacă alegi să intri într-o agenţie fantomă ştiind asta din prima. Am căutat să merg la interviuri, la preselecţii şi la tot felul de castinguri, însă nu am avut succes decât în a poza la un moment dat pentru nişte reclame locale. Asta nu m-a mulţumit şi nici joburile part-time de ospătăriţă şi de hostess pe care le-am avut la diferite show-room-uri şi alte tipuri de prezentări.

Eu îmi doream mereu mai mult, şi am ajuns la un moment dat chiar şi în afara ţării pentru a-mi câstiga existenţa. Nu am făcut ce mi-am dorit cu adevărat, în sensul că nu am lucrat pentru vreo agenţie de modele internaţională, şi până la urmă m-am întors tot în România. Întrebând în stânga şi în dreapta, am ajuns la concluzia că şi videochatul îmi poate permite să fiu model şi să fac ce aş fi făcut dacă lucram pentru vreo agenţie de manechine.

Aşadar, văzând nenumăratele bannere şi afişe cu Lucky Studio pe toate străzile importante din Iaşi, m-am gândit să încerc să văd ce şi cum. De acum puţină experienţă aveam, limba engleză o ştiam chiar bine pentru că muncisem în Anglia şi deschidere către nou şi ambiţie aveam încă din plin. Vârsta nu m-a dezavantajat şi nici acum nu îmi pune piedică. Pot spune că am intrat destul de uşor în acest sistem şi chiar am ajuns să dau sfaturi şi tinerelor modele de videochat care se angajează de curând. Îmi place la studioul Lucky Studio că este varietate, că pot lucra când vreau şi că sunt tratată ca un adevărat model, cu şedinţe foto profesionale, sesiuni de coafură şi make-up şi alte asemenea tratamente speciale. Și asta e tot ce-și poate dori orice fată elegantă și simpatică, nu-i așa?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here