Cum castig eu in fiecare zi cate 100 dolari din videochat la Preziosa

9
1386
job la preziosa
job la preziosa

 

Hei! Numele imi este Eva si am un job in Iasi de vreo luna si ceva, la un studio numit Preziosa si simteam nevoia ca acum sa marturisesc anumite experiente pe care le am in videochat aici. Am intrat pe foarte multe forumuri, m-am interesat si am vrut sa vad daca si alte fete castiga bani din videochat asa cum castig eu, de asta am si ajuns sa scriu asta.

Poate o sa ajute pe cineva toate informatiile pe care le voi spune eu aici, pentru ca fetele se ajuta intre ele. Asa cum si eu am fost candva interesata sa aflu mai multe despre videochat, asa poate fi acum o alta fata care ar vrea sa afle cum se castiga bani din acest domeniu.

Jobul de model de videochat Preziosa mi se potriveste perfect

 job la preziosa
job la preziosa

Iar eu sunt dispusa sa vorbesc despre o experienta de-a mea de la Preziosa, pentru a putea ajuta alte fete sa-si formeze impresii si opinii. Eu nu lucrez de mult la Preziosa, ce e drept, dar stiu sigur ca acest job e ce mi-a trebuit mereu. Mi se potriveste si este foarte placut si relaxant, iar eu nu cer nimic mai mult de la un job in Iasi.

Atata timp cat castig banii pe care mi-i doresc si am mediul de munca la care am visat mereu, nu mai vreau altceva, mi-e de ajuns ce am. Siiii, vorbeam despre cum castig eu zilnic cate 100 de dolari la Preziosa. De fapt, in bani romanesti, castig cam 400 de lei zilnic din videochat.

Ai vreo idee cum? Pentru ca nici eu nu m-as fi gandit vreodata ca voi castiga bani in acest fel! Inca din prima zi in care m-am logat ca model de videochat pe site-urile de videochat, am avut succes.

Fetele de la Preziosa m-au aranjat frumos si m-au facut sa arat impecabil, asa ca am atras din prima. In urmatoarele zile, am cunoscut doi admiratori online care s-au indragostit de mine. Nu stiu de ce, pur si simplu s-au indragostit.

Pentru mine e foarte usor sa castig zilnic bani in studio!

 job la preziosa
job la preziosa

Ma crezi ca de atunci acestia intra in fiecare zi pe pagina mea online si cheltuie bani? Si stii cum? Doar vorbind. Unul din ei intra si vrea sa ma auda cum vorbesc despre viata mea, despre ce-mi place mie, despre cum ma distrez eu in timpul liber si asa mai departe. Sta cam cate 2-3 ore si doar ma asculta cum vorbesc si ma hlizesc.

Un altul, vrea doar sa dansez si sa ma distrez cum imi place, iar pentru asta banii vin. Efectiv, nu fac decat sa vorbesc si sa ma distrez pentru a avea bani din videochat la Preziosa. Sunt norocoasa sau nu?

 

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here