Cum am reuşit să-mi pun implanturi datorită jobului la Lucky Studio?

10
2550

Am fost mereu mai complexată de faptul că aveam sânii mici, pentru că nu mă simţeam bine în pielea mea. Le vedeam pe vedetele care îşi puneau implanturi şi atât de frumos se vedea şi voiam şi eu. Dar nu puteam decât să visez la aşa ceva. Sau… Să mă angajez la Lucky Studio!

Oricât de mult aş fi căutat un job în Iaşi care să-mi ofere suportul financiar necesar pentru ce mi-am dorit eu, nu aş fi găsit ceva mai bun decât Lucky Studio. De fapt, Lucky Studio în sine este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Iar asta nu o spun eu, ci premiile luate, dintre care şi cel de anul trecut de la AW SUMMIT “Best Cam Studio of The Year”. Bine, acum o spun şi sânii mei, care sunt exact aşa cum mi i-am dorit!

Cum mi-am împlinit visul la Lucky Studio

Lucky Studio

Poate nu pentru multă lume este tocmai un subiect de discuţie, dar n-aş vedea de ce nu ar fi. Este perfect normal, suntem femei şi n-avem de ce să ne ferim. Aşa că nici eu nu mă voi feri din a spune că mi-am pus implanturi.

Vei spune că sunt scumpe, foarte scumpe şi că n-aş fi avut cum. Ei bine, la Lucky Studio se pare că am avut cum şi într-un timp chiar foarte scurt. Totul a fost foarte simplu. Văzusem deja de la un model de videochat de la Lucky Studio care a făcut asta şi am făcut şi eu.

M-am angajat la Lucky Studio, am ales contractul de 3 ani, din care am primit în mână 10.000 de lei bonus de angajare.

Cu acei bani şi cu banii pe care i-am obţinut în lunile următoare, am reuşit. În prima lună, am câştigat undeva la 3.700 de lei. Din banii câştigaţi lunar, am decis să pun deoparte cam 1.000 de lei.

Câştigurile mele au fost în continuă creştere

Lucky Studio

Nu m-am aşteptat să evoluez mai mult de 3.700 de lei lunar. Credeam că asta e suma cea mai mare pe care o pot câştiga, dar nu a fost aşa. Cred că în primele 4 luni am obţinut undeva pe acolo.

Dar după vreo 4 luni de experienţă, admiratorii online au început să devină fideli. Plus de asta, Lucky Studio îmi oferea şi-n fiecare duminică bonusuri care depăşeau 300 de lei pentru câştigurile zilnice pe care le aveam.

Pentru că eu aşa câştigam bani, zilnic. Pentru 3.700 de lei lunar, câştigam undeva între 260 şi 300 de lei zilnic. Dar, după ce trainingul specializat de la Lucky Studio şi-a spus cuvântul, am crescut în câştiguri.

10 COMMENTS

    • Tocmai că le-am ales pe cele mai calitative şi scumpe. Nu m-am dus pentru ceva ieftin, pentru că este sănătatea mea la mijloc.

  1. Cum ai reuşit să faci tu asta în doar 6 luni? Este cam dificil. Nici nu ştiu ce să zic :O Sunt mirată rău.

    • E totul super ok, pentru că am avut grijă să fie aşa. Plus că dacă nu aş fi avut banii necesari de la Lucky Studio, n-aş fi ajuns pe mâna unui doctor bun 😀

  2. Nu ştiu de ce toată lumea se miră. Mi-aş fi pus şi mai repede, dar nu am pus deoparte în fiecare lună foarte mulţi bani, pentru că mă răsfăţam şi eu altfel, cu excursii, cu cumpărături, una alta. 😀

  3. Pe bune? Ţi-ai schimbat corpul doar de dragul de a arăta mai bine şi de a face videochat la Lucky Studio? Nu sunt de acord cu asta.

    • De ce să nu fac ce simt în viaţă? Dacă eu asta am simţit. Mai bine să trăiesc viaţa decât să fac ce cred alţii că e bine 😛 . iar cu videochatul… păi iubesc Lucky Studio şi punct. :X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here