Cu Lucky Studio sunt liberă să aleg ceea ce vreau

0
1021
lucky studio

Aleg să scriu astăzi despre jobul meu, despre ceea ce fac şi despre cât de mulţumită sunt. Am ales pentru un job de model la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi, din zona Moldovei şi din întreaga ţară, asta pentru un singur motiv: am libertatea pe care mi-o doresc.

În primă fază, chiar dinainte de a merge la interviu, aveam aceeaşi concepţie greşită pe care o are toată lumea: că a face videochat înseamnă să ţi se impună anumite lucruri. Am aflat cu surprindere că munca la Lucky Studio îmi permite să aleg profilul pe care să discut cu admiratorii mei online: adult sau non-adult. Îmi doream să nu fiu constrânsă de nimic şi acest lucru mi-a convenit de minune!

Veţi vedea în continuare că libertatea de care am parte la Lucky Studio are foarte multe faţete. După interviul pe care l-am trecut cu brio, au urmat alte opţiuni ce mi s-au pus la dispoziţie. Sunt sociabilă, cunosc limba engleză la nivel mediu – aceste condiţii au fost suficiente pentru a fi acceptată (nu se cere experienţă pentru acest job, cum ţi se cere în majoritatea cazurilor când mergi să te angajezi). Următoarea alegere a fost cu privire la contract, pentru că se lucrează 100% legal, cu contract de muncă sau de colaborare. Perioada pentru care puteam să semnez putea fi de 1 lună, 3 luni, 6 luni sau 1,2 sau 3 ani. Din nou totul la alegerea mea!

Pentru început am semnat pe perioada de 1 lună, singurul meu regret fiind acum că nu m-am hotărât din prima pentru un contract de durată mai mare. Bonusurile de semnare cresc odată cu perioada, însă eşti liberă să renunţi oricând vrei. Din nou libertate! Şi lista continuă :). Programul este unul super-flexibil – poţi alege să lucrezi în oricare din cele 6 ture dintr-o zi, în zilele din săptămână în care îţi permite timpul să vii la studio; aşa ai timp şi pentru tine, poţi să faci şi facultate, să te îngrijeşti de familie sau orice altceva.

După ce am fost aranjată – ca şi toate celelalte modele – la începutul turei, a trebuit să aleg camera în care voi lucra. Tot la libera mea alegere – aici am avut o dilemă destul de mare pentru că fiecare dintre camere arăta cum nu văzusem decât prin reviste de specialitate. Timpul a trecut în zbor, am urmat sfaturile oferite de trainere şi am discutat cu câţiva admiratori de pe site-urile de profil. La finalul celor 8 ore am vrut să plec, dar am fost pusă faţă în faţă cu o altă opţiune: cum să fiu plătită. Zilnic, săptămânal, bilunar, lunar? Vedeţi acum de ce spun că sunt liberă de fiecare dată să aleg ceea ce vreau? Lucky Studio mi-a oferit această şansă şi, contrar părerilor greşit formate, oferă un job ca oricare altul, cu o singură diferenţă: eşti liberă să alegi ce vrei şi … mult mai bine plătită :).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here