Cu Lucky Studio îmi fac prieteni în fiecare zi

0
1114
lucky studio iasi

A-ţi face prieteni noi este întotdeauna un lucru bun. Unii cu experienţă de viaţă, alţii cu experienţă în şcoală, toţi te pot învăţa multe. Dacă pentru unii, prietenia înseamnă ţeluri şi scopuri comune, pentru mine prietenia înseamnă şi diversificare. Asta găsesc şi la partenerii mei online. Diversitate. Poate acest cuvânt descrie tot ce se întâmplă în cadrul Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Întâlnirile online sunt un prilej bun pentru mine să mă regăsesc. Pentru că am parte de machiaj zilnic gratuit, am parte şi de lecţii de viaţă. De cele mai multe ori, turele mele de muncă sunt de după-amiază. Nu am fost niciodată matinală. Şi mă bucur că aici mi s-a oferit posibilitatea să aleg. De altfel, tot eu îmi aleg fotografiile pentru profilul meu. Am parte de şedinţe lunare de fotografiere, pentru a da o reîmprospătare şi profilului meu de videochat.

Fie că azi sunt machiată în tonuri calde şi mâine în culori neutre, frumuseţea mea este mereu evidenţiată. Cel mai mult mă ajută machiajul să îmi redescopăr frumuseţea. Pentru că sunt cea care crede în talentul doamnelor de la make up, zi de zi mă las machiată. Nu a fost zi în care să nu îmi ador machiajul. Ba chiar mi-am făcut şi poze, pe care le ţin în telefonul personal.

Aşa am ajuns să fac impresie bună atunci când comunic cu peste câteva zeci de persoane. Ei se asigură că au grijă de mine prin plata lor. Eu mă asigur că am grijă să le distrag atenţia, să le îndepărtez stresul şi împreună să radem şi să povestim.

Este că şi cum ai fi un fel de secretară. Sau un fel de povestitor. Este atât de plăcut să auzi câte poveşti ascund oamenii. Este atât de interesant să găseşti noi medii potrivite pentru a aduce energie într-un zâmbet cald. Pentru mine, Lucky Studio este cel care mă învaţă cum este viaţa. Ştiu, sunt abia la început de drum. Am doar 19 ani şi lucrez de 3 luni de zile ca şi model de videochat pentru Lucky Studio. Aici mi s-au deschis cele mai multe porţi. Aici am parte de ceea ce doar o prinţesă are: transport în siguranţă, încredere, un program super flexibil și mulți bani în fiecare zi.

Modelele de aici au o minte deschisă şi nu te judecă de la primele impresii. Asta am învăţat să fac: să îmi păstrez mintea şi inima deschisă, pentru a aduce mai multă valoare personalităţii mele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here