Cu Lucky Studio forum nu trebuie să te mai îngrijorezi de problemele financiare!

0
778
fashion

 

       Nu ştiu dacă până să aflu de Lucky Studio forum m-aş fi gândit vreodată că voi primi bonus de milioane de lei pentru că sunt drăguţă, amabilă şi iubesc banii. Îmi amintesc şi acum că la vechiul loc de muncă mă chinuiam să primesc bonusuri de performanţă, care oricum nu depăşeau niciodată 100 de lei.

Acum dacă stau să compar bonusul de 100 de lei de la vechiul job, cu bonusurile de la Lucky Studio care ajung la 3.000 de lei, ce pot să mai spun? Dacă aş sta să iau fiecare beneficiu pas cu pas, realizez că la Lucky Studio primesc bani de peste tot.domnisoara

Având atâtea beneficii financiare şi bucurându-mă de asemenea condiţii am ajuns să văd de ce Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Această afirmaţie era confirmată înainte de toate modelele de la Lucky Studio, însă acum că este confirmată şi de mine mă face să fiu fericită.

De ce? Pentru că este altceva atunci când simţi un lucru pe propria ta piele. Iar bonusurile săptămânale de la 500 până la 3.000 de lei, consursurile de la Lucky Studio care ajung şi la 1.000 de dolari şi alte lucruri de acest gen m-au făcut să rămân aici. Am rămas să mă bucur de bogăţie şi de cele mai multe facilităţi oferite de vreun angajator român. Cam despre astta se discută și și forumul de videochat.

Pe lângă toate aceste bonusuri şi concursuri, veniturile mele lunare au ajuns să depăşească şi 6.000 de lei. Asta fiindcă profit de un sistem de plată la zi la Lucky Studio şi asta mă face să câştig zilnic peste 200 de lei.machiaj

În acest fel nu îmi mai fac griji în privinţa banilor, pentru că îi am zilnic. Chiar la 30 de zile de la angajare, cei de la Lucky Studio mi-au oferit şi bonusul de angajare. Multe studiouri promit marea cu sarea, dar mereu am auzit fete nemulţumite. Mulţumirea mea la Lucky Studio a fost să aflu că tot ce mi s-a promis se îndeplineşte.

Bonusul de 10.000 de lei promis la angajare mi-a fost oferit, iar în acest fel am putut spune că sunt tratată precum un adevărat model, şi preţuită ca atare, desigur!domnisoara frumoasa

Femeile caută preţuire şi înţelegere, şi ce poate fi mai perfect decât asta, alături de sume de bani care să te ajute să-ţi permiţi orice, de la maşini până la orice îţi doreşte inima? Frumos, nu? Asta înseamnă Lucky Studio pentru mine, înseamnă să-mi îndeplinesc toate visele prin distracţie şi socializare pe internet.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here