Cu jobul in videochat la Heylux imi este usor sa ma intretin singura

0
1123

De la a locui cu parintii tot timpul la a locui si a ma intretine singura a fost o schimbare majora in viata mea. Fiind obisnuita cu ajutorul oferit de parintii mei, totul parea foarte usor si nu era motiv de ingrijorare pentru mine. Dar, a venit momentul in care a trebuit sa ma mut singura si, ca atare, sa ma intretin tot singura. Aici a aparut greul, peste care n-as fi trecut daca nu era Heylux.

Aveam gresita impresie ca va fi usor sa locuiesc singura, pentru ca parintii mei faceau ca totul sa fie atat de simplu. Vrei adevarul? Ei bine, nu e! Nu e daca nu ai un job in Iasi care sa-ti ofere macar 4.000 de lei pe luna. Eu credeam ca voi rezista cu salariul meu de 1.000 de lei de la fast-food.

Norocul meu a fost angajarea in Iasi, la Heylux

Dar in momentul in care au aparut cheltuielile si facturile, am constatat ca nici macar pentru acestea nu-mi ajungeau banii, daramite sa ma mai si distrez sau sa mai fac altceva. Viata e grea, iar fara jobul meu de model de videochat de la Heylux ar fi fost si mai grea, daca n-as fi castigat aici zilnic cate 360 de lei.

Ma bucur, insa, ca am descoperit acest job in Iasi la Heylux la timp si am inceput sa ma redresez, pentru ca nu stiu ce as fi facut. Imagineaza-ti ca locuiam singura intr-o garsoniera, plateam 400 de lei chirie, bani de drum la facultate, bani de mancare, facturi si ma trezeam ca depaseam suma de 1.000 de lei numai pentru acestea.

Sincer, nu stiu cum traiesc oamenii cu minimul pe economie oferit in Romania. Eu nu rezistam nicio saptamana cu acesti bani. Dovada este ca la Heylux castig mai bine de 4.500 de lei lunar si tot vreau mai mult. De ce? Pentru ca mereu exista nevoi, necesitati si lucruri care nu pot fi facute fara bani.

Heylux m-a ajutat sa devin independenta

Rolul studioului de videochat din Iasi care mi-a oferit acest job in videochat a fost sa-mi arate ca se poate si altfel si ca nu totul este greu. Crede-ma ca eram cat pe-a ce sa renunt si sa ma intorc acasa la ai mei. Dar ce rusine as fi suportat eu atunci? Heylux m-a ajutat sa nu renunt, sa nu ma dau batuta. Din jobul pe care-l am aici, reusesc sa ma si distrez, sa platesc si cheltuielile si sa n-am si nicio grija.

Sunt norocoasa cu jobul meu de la Heylux. In sfarsit inteleg de ce oamenii spun ca viata e frumoasa :). Am timp si bani sa vad cat de frumoasa e datorita lui Heylux.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here