Cu jobul de la Lucky Studio imi permit orice!

10
1767

Am considerat mereu ca femeia a fost creata pentru a se bucura de viata, pentru a fi eleganta si frumoasa. In societatea noastra, daca nu ai bani, nu prea ai cum sa fii asa. Iar mie mi-a placut mereu sa fiu asa, sa am orice imi place, dar daca nu aveam norocul de a descoperi Lucky Studio Iasi, probabil nu mai aveam parte de nimic din ce am astazi.

Am avut noroc ca am inceput sa lucrez la Lucky Studio chiar de la 20 de ani, asta insemnand ca n-am lucrat decat un an si ceva in alte parti, asa ca n-am acumulat foarte multe experiente neplacute. Sunt fete care descopera Lucky Studio dupa 6-7 ani de cand au inceput sa lucreze pe piata muncii si le pare rau ca au stat atata pana sa se angajeze in videochat.

Femeile din Iasi ar vrea oricand un job precum cel de la Lucky Studio

Si le cred ca au toate motivele sa le para rau,pentru ca am constatat ca numai videochatul este acel job in Iasi pe deplin multumitor. Eu, cel putin, am orice imi doresc de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iasi.

Nu trebuie sa duc lispuri, nu trebuie sa economisesc sau sa reduc din vreo cheltuiala, pentru ca nu este cazul. Daca vreau un colier nou acum, o bijuterie, o pereche de pantofi sau orice altceva, imi pot lua oricand.

Asta este fericire pentru mine: sa nu ma limitez. Ori de cate ori ma plimb prin oras si vad prin vitrine haine, parfumuri, posete sau accesorii de femei, imi cumpar orice imi place fara sa ma gandesc de doua ori.

Este ingrozitor sa iti placa un lucru si sa te gandesti mereu ca n-ai bani pentru el. De aceea am eu noroc cu Lucky Studio, pentru ca n-am o asemenea problema cand merg la cumparaturi.

Am uitat de grija preturilor cand merg la cumparaturi

69049957

Indiferent de pretul obiectului pe care vreau sa-l cumpar, nu ma ingrijorez. Merg, fac cumparaturi iar la sfarsit platesc fara a ma uita la banii din portofel, la cati mai am sau la cati trebuie sa dau. Nu ma intereseaza acest aspect, eu vreau doar sa-mi traiesc viata.

Iar Lucky Studio ma ajuta sa fac asta pe deplin. Mai ales pentru ca aici obtin bani in fiecare zi, care imi duc veniturile lunare la o suma de peste 4.800 de lei. Mai exact, castig cate 340 de lei zilnic. Plus bonusurile pe care le primesc de la Lucky Studio, care ajung si la 3.000 de lei pe saptamana. Asta e viata pe care am vrut-o mereu!

10 COMMENTS

 1. Cate femei n-ar vrea sa aiba viata ta.. N-ai idee 🙂 Esti tanara, ai bani si te distrezi. Bucura-te de ce ai 🙂

  • Eu ma bucur. Dar nu trebuie sa fie asa, adica orice fata se poate angaja la Lucky Studio, nu e ca si cum eu sunt ultima care s-a angajat si gata 😀

  • Da. In fiecare saptamana, fetelor de la Lucky Studio li se calculeaza un bonus in functie de castigurile din saptamana anterioara, iar acesta poate fi de 3.000 de lei 😀

   • Normaaaal. M-as angaja si eu la Lucky Studio Iasi oricand, dar nu cred ca ma incadrez in cerintele lor. Eu sunt putin mai plinuta, am vreo 66 de kg si nu cred ca e ok :-s

    • Doamne, sa nu mai spui asta. Lucky Studio nu pune bariere din astea. Atata timp cat esti simpatico si draguta, te poti angaja si tu oricand 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here