Cu jobul de la Heylux imi permit o masina-n rate, la 19 ani

6
1814
heylux iasi
heylux iasi

La varsta mea, foarte multe fete ma invidiaza pentru ca am masina. Este si normal, la 19 ani nu toti au o masina. Iar cei care au, au de la parinti sau au masini putin mai simplute. Dar eu mi-am luat in rate o masina destul de scumpa, pentru ca imi permit de cand m-am angajat la Heylux Iasi.

Nici nu simt cum pleaca banii in fiecare luna pe rata, pentru ca nu-s atat de multi. Cand castig peste 6.800 de lei din videochat, normal ca nu mi se pare mult. Castig mai mult decat majoritatea romanilor. Sunt unii care muncesc si-o viata si nu au un asemenea salariu.

E usor sa platesc o rata pentru masina, pentru ca am bani

heylux iasi
heylux iasi

Iar eu am venituri atat de mari la Heylux incat mi-am permis aceasta masinuta ce mi-a placut foarte mult. Si nu e ceva batut in cuie sa am peste 6.800 de lei sau doar 6.800 de lei lunar. Pot avea oricand mai mult, pentru ca sistemul de plata de la Heylux este facut in asa fel incat sa pot castiga zilnic bani.

Oricum se castiga peste tot bani in fiecare zi, dar eu chiar ii si primesc in fiecare zi la Heylux, nu doar castig. La fiecare sfarsit de tura eu pot incasa sume intre 300 si 800 de lei, si sunt zile cand pot avea si mai mult, nu e ceva obligatoriu sa castig intre sumele alea.

Este amuzant ca toate prietenele mele se intreaba cum de mi-am permis eu asa o masina de misto. Bine, ca ele stiu ca e in rate, dar si ratele lunare sunt scumpe pentru ele. Asta pentru ca nu stiu ca eu sunt model de videochat la Heylux Iasi.

Doar datorita jobului in videochat de la Heylux castig bani

heylux iasi
heylux iasi

Si nici n-am de gand sa le spun, pentru ca nu trebuie ele sa stie cum castig eu bani. Adica eu ma bucur de jobul de la Heylux, dar nici nu le spun altora, pentru ca imediat incep sa barfeasca sau sa profite.

Iar eu am 19 ani si sunt o tinta usoara in fata multora. Asa ca mai bine-mi vad eu linistita de viata mea si am castiguri mari la Heylux, fara sa implic pe nimeni in asta. Sunt fericita, imi merge bine, am masina si bani si n-am de ce sa ma plang de conditiile de munca. Ce altceva as putea sa mai cer de la jobul de la Heylux Iasi?

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here