Cu Heylux Iasi nu-mi mai fac griji in privinta viitorului

11
2437

Vad cum toata lumea munceste zi si noapte, pleaca in strainatate, fac sacrificii pentru un asa zis “viitor mai bun”. Dar, daca viata trece pe langa tine incercand sa construiesti acest viitor, degeaba o mai faci… Eu incepusem sa ma ingrijorez pentru viitorul meu cand vedeam cat de greu este si cat de multa munca este in joc pentru o simpla viata decenta si atat. Nu ar trebui sa muncim pana la epuizare pentru o viata decenta.

Nu acesta este viitor. Viata decenta este cea pe care cu totii ar trebui s-o avem, fara sa ne spetim prea tare. In schimb, de muncit trebuie sa muncim pentru un viitor stralucit. Iar asta in termenii romanilor a cam devenit imposibil, mai ales cu ce joburi sunt pe piata muncii. Sincer, daca nu era Heylux, probabil eram pierduta.

La Heylux mi-am dat seama ca pot avea o viata fara griji

In momentul in care am gasit acest job in Iasi la Heylux, am inceput sa vad viata altfel, sa ma gandesc ca totusi am o sansa la un viitor frumos. Si chiar asa este. Pot avea un viitor stralucit, o cariera, o viata fara griji… si nu, nu trebuie sa muncesc de dimineata pana seara pentru asta, sa ajung acasa epuizata si sa treaca viata pe langa mine.

Nu asta inseamna jobul de model de videochat de la Heylux. Acesta inseamna mult mai mult. Este usa care imi deschide viitorul. De ce spun asta? Pentru ca la Heylux nu trebuie sa fac mare lucru pentru a-mi construi un viitor. Zilnic sunt condusa de o soferita de la Heylux la studio, intru in camera de logare deja machiata si aranjata de make-up artistele de la studio si tot ce fac este sa stau pe internet.

Heylux imi asigura toate conditiile de munca: discretie, confidentialitate, liniste, confort, aparaturi moderne, design spectaculos, personal care se ocupa de aspectul meu, de sedintele foto, de training si de tot ce am nevoie pentru a-mi usura munca. Heylux mi-a garantat toate acestea chiar de la inceput, si singura mea treaba era sa stau online cate 7-8 ore pe zi.

Este usor sa-mi construiesc un viitor in Iasi cu castigurile de la Heylux

Lucru usor, mai ales cand stiam ca la sfarsitul turei voi primi intre 300 si 800 de lei pentru faptul ca am socializat online, am ras si m-am distrat. Heylux este mediul perfect in care pot castiga bani, mai ales pentru ca imi ofera un job atat de accesibil care imi aduce un viitor mai bun.

Nu ma ingrijorez in privinta viitorului de cand fac videochat la Heylux. De ce as face-o, cand castig lunar sume peste 5.600 de lei din videochat?

11 COMMENTS

    • Tocmai ce spuneam, ca oamenilor li se pare imposibil… nu e, la Heylux cel putin nu este 😀 E chiar usor sa castigi bani aici 😀

        • Daca eu castig zilnic peste 300 de lei, la 21 de zile lucratoare iti inchipui cam cum este… Cum? Simplu. Prin socializare. Membrii de pe site-urile de videochat platesc pentru a vorbi cu mine. Cu cat ma fac mai placuta, cu atat vor sa stea pe pagina mea mai mult 😀

  1. Viitorul ar trebui sa ti-l ofere parintii, in mod normal… Dar la ce conditii de munca sunt in Romania, parintii pleaca si lasa copiii in tara. Si degeaba le trimit bani acasa daca acestia cresc fara educatia parintilor :-j

  2. Sa am 5.600 de lei in cont in fiecare luna, cred si eu ca n-as avea griji.. dar asta pentru cat timp? De unde stii ca vei avea mereu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here