Cu ce castig la Preziosa, mi-am dus parintii in cea mai tare vacanta

6
1231

Pentru mine, mereu a fost cea mai importanta familia. Parintii mei au fost cei care m-au crescut cum au putut si pentru asta le voi multumi toata viata. Am vrut sa le multumesc intr-un fel pentru tot ce au facut si m-am gandit cum as putea face asta, aici a intervenit jobul de la Preziosa.

Eu plecasem oricum de acasa de cativa ani si locuiam in chirie, dar tot voiam sa imi ajut parintii, pentru ca asa e normal. Ei nu stiu ca eu sunt model de videochat la Preziosa, dar nici nu se baga in viata mea sa intrebe, atata timp cat stiu ca sunt fericita si imi merge bine.

O vacanta de 7 zile in Grecia i-a facut foarte fericiti pe ai mei!

Si-am stat eu asa si m-am gandit si mi-am zis ca ei au muncit prea mult toata viata lor, apoi am realizat ca n-au fost in nicio vacanta niciodata. Iti poti imagina asta? Amandoi au peste 40 de ani si n-au plecat niciodata in afara tarii intr-o vacanta sau ceva, pentru ca au muncit mereu.

Mi-am zis ca ar fi dragut daca as face eu gestul acesta pentru ei, mai ales ca acum castig destui bani din videochat la Preziosa si imi permit. Din veniturile mele lunare de peste 6.400 de lei de la studio, nu mi-a fost greu sa le platesc alor mei o vacanta de 7 zile, bine meritata, pe o insula frumoasa din Grecia.

Stiam ca mereu au fost pasionati de Grecia, de tot ce inseamna cultura lor, asa ca le-am rezervat bilete de avion si le-am platit hotelul pentru 7 zile, in care puteau sa viziteze, sa mearga la mare, sa se bucure si sa se relaxeze de viata. Ma crezi ca vacanta asta i-a schimbat total in bine?

Jobul meu de la Preziosa imi aduce banii care imi fac viata usoara

Ei erau de fel mai retrasi, mai reci, dar dupa vacanta asta au venit acasa plini de energie si super fericiti! Mama imi mai multumeste si-n ziua de azi pentru mini vacanta ce le-am oferit-o drept cadou. Tu vezi cat a contat si gestul acesta? Un simplu job in videochat poate schimba vieti.

Pe mine, cel putin, jobul de la Preziosa ma face foarte fericita. Castig banii care ma ajuta sa-mi fac treburile, sa ma distrez, sa ma simt bine si sa n-am griji de niciun fel. Am si tot ce-mi trebuie la locul de munca si-mi mai ajut si familia din cand in cand. E fix asa cum imi doresc!

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here