Cu banii de la Heylux mi-am cumparat un laptop Apple

0
1039

Ultima oara cand am incercat sa-mi cumpar ceva care era peste 600 de lei, am dat gres total :)). De fiecare data cand incercam sa cumpar ceva din salariul meu de 1260 de lei, sau sa strang, dadeam gres. Era si putin, ce e drept. Cand ma gandeam cat am salariu, parca nu ma lasa inima sa dau 600-700 de lei pe un obiect, daramite 3.500 de lei, cat am dat pe laptopul pe care mi l-am cumparat acum din banii castigati la Heylux.

Sa-mi fi spus inainte sa dau 3.500 de lei pe un laptop, cred ca as fi lesinat :))). Pai trebuia sa strang aproximativ 3 luni de zile tot salariul meu, fara sa mananc, fara sa ma imbrac, fara nimic. Si mereu spuneam inainte ca e fara rost sa investesti in produse, daca se gasesc altele mult mai ieftine cu care iti poti face treaba.

Imi permit lucruri scumpe de cand lucrez in videochat in Iasi

Ziceam asta fiindca n-aveam bani, bineinteles. Ca de cand am acest loc de munca la Heylux, nu mai sunt de aceeasi parere. Acum as investi 3.500 de lei intr-un laptop, 3.000 de lei intr-un telefon Smart de ultima generatie sau in orice altceva, pentru ca veniturile mele sunt si altele de cand sunt model de videochat aici.

1260 de lei, cat aveam la vechiul loc de munca in Iasi, ii castig acum la Heylux in cateva zile. Poate 3-4 zile, iar daca ma straduiesc mai tare, chiar si-n 2 zile. Au fost sesiuni in care in doar 2 zile am depasit 1000 de lei castiguri in videochat, pentru ca am castigat pe fiecare zi mai mult de 500 de lei.

Datorita acestui sistem de plata super misto pe care Heylux l-a creat pentru modele, imi tin evidenta castigurilor in fiecare zi. Fiecare ban castigat in 7, 8 sau 9 ore de videochat se calculeaza la sfarsit si, inainte de a pleca acasa, ii primesc pana la ultimul leu.

Avantajul de la Heylux este ca-mi primesc banii in fiecare zi

Multi ar vedea asta ca pe un dezavantaj, dar nu este, de fapt. Pentru ca in cateva zile imi pot plati absolut toate cheltuielile si-mi iau de o grija, nu trebuie sa astept ziua de plata pentru a imparti toti banii intr-o parte si-n alta. Asa, cheltuielile s-ar aduna si daca as primi banii doar o data sau de doua ori pe luna, n-as face decat sa ies in pierdere.

De altfel, vezi cat de usor mi-a fost sa-mi cumpar laptopul? Inainte mi-ar fi luat luni bune, acum mi-a luat o saptamana si ceva pentru a-mi cumpara un laptop Apple scump.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here