Cu banii castigati la Heylux am vazut si Disneyland

10
1924

Poate par copilaroasa cand spun asta, insa n-am fost niciodata la Disneyland cand eram micuta si mi-am dorit mereu sa ajung acolo, sa ma distrez. Oricine ar vrea asta, iar distractia nu are varsta, cel putin asa consider eu. Bine, oricum nu multa lume isi permite sa ajunga la Disneyland, nu e asa usor din privinta banilor. Oricum nici eu nu-mi permiteam daca nu m-as fi angajat la Heylux.

Tot ce imi pot permite acum, toate distractiile de care am parte acum sunt datorita jobului meu de la Heylux, meritul fiind in special al femeilor de aici, care sunt angajate de studio si care mi-au oferit tot sprijinul necesar pentru a ajunge unde sunt astazi.

Daca ar fi sa dau timpul inapoi, alegerea mea va fi tot Heylux

Sincer, nu mi-as fi inchipuit vreodata ca videochatul va fi cel care ma va aduce in acest punct al vietii in care sa spun ca nu-mi mai lipseste nimic, dar uite ca s-a intamplat si nu regret. De ce as regreta faptul ca am un job datorita caruia imi permit tot ce-mi place?

Serios acum. Cine n-ar vrea un job in videochat ca al meu, unde sunt doar fericita, linistita, relaxata, am parte de discretie si tot ce vreau? Cu totii vrem asta, in special fetele. E un job mult prea usor incat sa poti refuza Heylux, iti zic eu.

Dupa cum spuneam, prima data cand am inceput sa castig bani la Heylux (adica din primele zile de munca), am pus banii deoparte si cu prima ocazie m-am dus direct la Disneyland. Adica peste vreo 2 saptamani dupa ce m-am angajat la Heylux, aproximativ.

Am ocazia sa ma bucur de viata datorita jobului in videochat

Daca inainte trebuia sa lucrez luni intregi pentru a strange destui bani de-o distractie la Disneyland, la Heylux am reusit in doar 2 saptamani de videochat. Poti sa ceri ceva mai mult de atat? Sa fim seriosi, e super super misto sa faci aici videochat si sa te bucuri de sume intre 300 si 800 de lei zilnic, dar si bonusuri intre 300 si 3.000 de lei in fiecare duminica.

In final, trebuie sa facem ceea ce simtim in viata, pentru ca daca suntem limitati cu privire la ceea ce ne dorim, nu ne face tocmai bine. Oricum tot acolo ajungem cu totii, asa ca daca o singura viata avem, de ce sa nu ne bucuram de ea? Atata timp cat eu am sansa sa ma bucur de viata alaturi de Heylux, o voi face, nimic nu ma impiedica.

10 COMMENTS

  1. Nu pari copilaroasa. Cine n-ar vrea sa se distreze? Sa fim seriosi, cu totii ne dorim asa ceva :d Bravo tie ca ai facut ce-ti place ;;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here