Comisioanele câștigate la Lucky Studio sunt grozave

0
1112
lucky studio videochat

Unde ai mai pomenit un loc de muncă din care să ai de câştigat, pe lângă salariul fix, încă un comision mare? La studioul de videochat Lucky Studio Iaşi, ca model de videochat, câştig un comision din studio între 50% şi 80%. Cu cât mai mulţi bani câştigaţi în mod zilnic prin comisionul de 50%, cu atât îţi va creşte şi comisionul total pe care îl vei primi la sfârşitul săptămânii. Mai exact duminică. Trebuie să ştii că totul ţine de banii pe care îi faci într-o săptămână. Făcând mai mult zilnic, cu atât mai mult vei primi ca bonus în această zi.

Aşadar, dacă tu ai câştigat din discuţiile cu partenerii de conversaţii online în jur de 2.500 de lei pe săptămâna, vei primi un comision de 60% de pe toate site-urile. În alt caz, dacă vei face 4.000 de lei pe săptămâna,vei avea un comision de 75%. Iar dacă vei reuşi să faci chiar şi 5.000 de lei în orele lucrate săptămânal, vei încasa un comision de 80% de pe toate site-urile.

Eu sunt una dintre modelele Lucky Studio Iaşi care face şi 4.000 de lei în cele 5 zile lucrate. Aşadar, primesc încă un bonus de 2.000 de lei duminica. În total, un calcul simplu mă face posesoarea a 6.000 de lei într-o singură săptămână de lucru. Grozav, nu-i aşa? Cred că eşti curioasă cum arăt şi ce experienţă am de fac atât de mulţi bani. Trebuie să îţi spun că nu am un corp perfect de model. Da, îmi place să mă întreţin la sală, pentru că îmi permit, însă nu sunt nici chiar înaltă şi nici nu am forme. Dimensiunile 90-60-90 sunt departe de a fi ideale pentru mine.

Mă bazez mai degrabă pe cunoştinţele mele de limba engleză şi de limba franceză pentru a conversa cu admiratorii mei preferaţi. Sunt o fată deşteaptă, aşa cum eşti şi tu dacă alegi Lucky Studio Iaşi. Îmi place ceea ce fac şi asta se vede din încasările zilnice. La început, am fost pregătită în jobul de model de către un trainer femeie, colegă cu noi, dar cu timpul am căpătat experienţă. Sunt aici de 2 ani şi pot spune că se merită să fii model de videochat, mai ales la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara.

Lucrez 5 zile pe săptămână, în tura pe care o doresc şi am camera mea de lucru favorită. Dacă te întrebi despre zile libere, îţi spun că sunt săptămâni, nu zile. Vacanţa de vară şi vacanţa de iarnă sunt mereu respectate aici şi am în total până în 4 săptămâni de concediu. Trebuie să vii neapărat să mă cunoşti şi să vezi cum îţi place aici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here