Cele mai mari avantaje lucrand ca model de videochat la Lucky Studio, in Iasi

10
2149

Recent, am dorit sa aflu mai multe detalii despre acest studio de videochat din Iasi despre care toate fetele vorbesc pe internet, asa ca am incercat sa iau un interviu managerei de la studio.

M-a surprins faptul ca m-au primit atat de frumos si au fost de acord sa-mi ofere un interviu pentru blogul meu. De obicei, dau peste oameni foarte artagosi, care refuza orice, chiar inainte sa le propui. Dar bunatatea cu care m-au primit femeile de la Lucky Studio Iasi mi-a lasat un gust placut.

Nu pot sa spun ca ma asteptam sa fiu primita asa pentru un interviu, dar ma bucur ca m-am inselat si ca aceste femei sunt de exceptie. In biroul managerei, am fost servita cu cafea si prajiturele, iar ea mi-a raspuns deschis la orice intrebari am avut:

  1. Care sunt castigurile de care beneficiaza fetele la Lucky Studio?

    factură-bani

Desi stiam deja in mare parte care sunt castigurile de la Lucky Studio, voiam sa le aud de la managera, care era in masura sa-mi explice in ce mod se obtin aceste castiguri.

Fetele care vin la Lucky Studio sunt primite cu drag si sunt ajutate cu castigurile chiar de la inceput. Initial, lucreaza o luna pe baza unui contract, de pe urma caruia primesc bani in fiecare zi, intre 300 si 800 de lei. Noi oferim din studio un comision de 50% din castiguri, care ajunge si la 80%, de aceea fetele pot castiga tot mai mult.

Totodata, am abordat acest sistem de plata la zi pentru a le ajuta pe fete sa aiba bani zilnic. Cu cat ele castiga mai mult intr-o saptamana, comisionul creste si vor primi in fiecare duminica bonusuri intre 300 si 3.000 de lei”, a spus managera studioului.

  1. Principalele avantaje de care profita un model Lucky Studio?

    girl_jump_sky_happiness_brunette_55058_1920x1080

Dupa ce m-am lamurit cum aceste fete obtin castigurile, m-a interesat sa aflu care sunt principalele avantaje de care ele profita.

Pentru ca, fiind studio de videochat, este evident ca fetele de aici profita de mai multe lucruri, nu doar de bani. Managera m-a aprobat, completandu-ma: “ Pe langa faptul ca fetele pot castiga zilnic 800 de lei si in fiecare duminica premii de 3.000 de lei, mediul de munca trebuie sa fie perfect pentru ele. Asadar, pe langa faptul ca aici lucreaza doar femei si fiecare are propria ei camera, in care profita de discretie si confidentialitate, ele mai beneficiaza si de alte lucruri.

Printre aceste lucruri se afla make-upul zilnic pe care il oferim gratis fetelor, transportul, accesoriile, cursurile si sedintele foto. Totul trebuie sa fie pentru nevoile si cerintele lor la Lucky Studio .

Eu ce as mai putea spune, in acest context? Ma bucur ca m-au primit cu drag si ca aceste fete sunt tratate cum trebuie la Lucky Studio. Bravo!

10 COMMENTS

  1. Cred ca mereu se vor comporta dragut, pentru ca nu au cum altfel. Au un anume statut de pastrat, pentru ca am auzit ca au primit titlul de cel mai bun studio.

    • Da, exact. Si eu ma mirasem cand am auzit de asemenea sume si plus de asta, si servicii zilnice. Sunt profesionisti 😀

  2. O stiu si eu pe managera studioului, pentru ca am avut si eu un interviu o data cu ea. O femeie de exceptie, ca toate fetele de la studio. Felicitari lor :*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here