Cele mai frumoase momente din viata mea sunt datorita lui Heylux

10
2719

Ce poate fi mai frumos decat o viata implinita, o viata in care ai parte de cele mai frumoase vacante si calatorii, la care ai visat mereu? Iti spun eu ca nimic nu este mai bun decat asta. Mai ales cand faci asta fara a avea griji si probleme, in special cele financiare. De cand lucrez la Heylux eu stiu ce inseamna aceste lucruri frumoase.

De exemplu, luna aceasta am avut parte de cea mai frumoasa calatorie din viata mea datorita jobului meu de la Heylux Iasi. Banii pe care ii castig aici in fiecare zi m-au ajutat sa inchiriez o rulota si cu prietenii mei am mers doua saptamani prin tara, apoi la sfarsit am mers la mare.

Nimic nu mi se mai pare scump de cand lucrez la Heylux Iasi

Inchipuie-ti ca nu este chiar ieftin sa faci asa ceva, mai ales daca pui in calcul doar benzina. Dar cu jobul de la Heylux nu a fost o problema sa fac asa ceva, pentru ca aici castig din videochat cam intre 300 si 800 de lei zilnic. Deci, banii nu sunt o problema cand vine vorba de videochatul de la Heylux Iasi.

Am fost prin Brasov, Bucuresti, Timisoara, Cluj si apoi in Constanta. Cu o rulota! Iti poti inchipui ce distractie este sa faci asta, in special cand se intampla cu cele mai dragi persoane tie? Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o sa reusesc sa fac asa ceva, insa multe lucruri s-au implinit de cand fac videochat la Heylux.

Adica eu am visat mereu sa fac acest lucru cu o rulota, cu prietenii mei, sa calatoresc, sa am bani si timp liber. Ghici ce! Asta e tot ce am de cand lucrez la Heylux: bani si timp liber.

Banii castigati la studio si timpul liber pe care-l am sunt tot ce vreau

Numai spunand asta iti poti da seama ca jobul in videochat de la Heylux este perfect. Este suficient sa stii ca poti castiga indeajuns de multi bani pentru o viata frumoasa si ai indeajuns de mult timp liber pentru a te bucura de aceasta viata. Nu cu totii au acest noroc in viata.

Dar eu sunt intr-adevar norocoasa ca am acest job la Heylux si ma pot bucura de toate frumusetile vietii. Nu mai conteaza banii, nu mai conteaza nimic. Tot ce conteaza acum este sa ma distrez, iar Heylux ma ajuta sa fac asta din plin. Ce alta fata nu ar vrea sa fie in locul meu, sa faca videochat la Heylux si sa se bucure de aceste lucruri?

10 COMMENTS

 1. Da, dar.. Sunt intr-un studio din Bucuresti si numai nu reusesc sa trec de suma de 100 de lei pe zi.. :-s Parca nu pot face mai mult.

  • Acuma depinde si de studio. Ca daca te afli in vreun apartament micut, fara conditii, daca nu ai parte de training in videochat si de alte lucruri, atunci cred si eu ca nu castigi :-s

    • Bineinteles ca poate fi si din cauza asta. Trebuie sa cauti un studio ok, profesionist, nu un apartament ascuns pe undeva. Nici macar nu e ok din punct de vedere legal.

     • Si crezi ca as putea sa lucrez cu Heylux de acasa? Adica acasa am conditii mai bune, doar ca studioul acesta din Bucuresti nu prea mi-a permis sa fac asta :-s

 2. Normal ca poti. Trebuie doar sa vorbesti la telefon cu Claudia, cea care se ocupa cu interviurile, si-ti va explica ea tot ce-ti trebuie >:D<

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here