Cel mai elegant studio de videochat din tara este, evident, Heylux

0
957

Toata lumea fuge dupa studiouri unde sa poata castiga bani cat mai repede, daca se poate si fara acte sau legalitate, la “negru” si cam aia e. Nimeni nu se complica si cu legalitatea sau alte aspecte care conteaza enorm de mult. Fugind dupa lucrurile care par bune doar de fatada, multe fete uita cum se castiga banii cu adevarat intr-un studio de videochat.

Eu consider ca banii nu se castiga pur si simplu pentru ca intri online si atat. Ca la Heylux au contat mai multe lucruri atunci cand am inceput sa castig mii de dolari, nu doar sa fiu prezenta aici. Intr-adevar, se castiga bani repede si usor, dar sunt multe aspecte de luat in considerare.

Decorul de la Heylux ma ajuta sa castig atat de multi bani

job la heylux
job la heylux

De exemplu, Heylux este cel mai elegant studio de videochat din Romania. Crezi ca eleganta decorului nu conteaza atunci cand sunt online? Oho, si inca cum! Daca nu era cel mai elegant studio de videochat, probabil castigam cu cel putin 1000 de dolari mai putin, iti zic eu.

Iti spun si de ce. Pentru ca membrii de pe site-urile de videochat vor fete elegante, fete care arata ca au bani, care nu depind de banii lor. Chiar daca ei sunt constienti ca eu vorbesc cu ei pentru a castiga bani, sa stii ca are multa importanta faptul cum ma prezint in fata camerei.

Din acest motiv decorul la Heylux este splendid, pentru a ma ajuta sa am si mai multe castiguri. Si pe buna dreptate, ca doar nu degeaba castig intre 400 si 2000 de lei zilnic la Heylux Iasi. Crezi ca asta nu conteaza in castigurile mele si-n bonusurile saptamanale de paaaana la 9000 de lei? Conteaza.

Un studio 100% legal si discret ca Heylux nu mai exista

job la heylux
job la heylux

Si stii ce mai conteaza? Legalitatea. Pe langa faptul ca este cel mai elegant studio de videochat din Romania, Heylux este 100% legal, ajutand fetele cu contracte de munca sau colaborare de care se pot folosi si pe viitor. Majoritatea studiourilor iti fac o hartie care n-are nicio valoare, nu poti face o rata bancara sau ceva pe baza acelui contract.

Uite de asta mai conteaza si legalitatea in videochat. Am destule prietene care sunt modele de videochat prin alte studiouri si stiu ce zic. Sunt foarte nemultumite majoritatea pentru ca nu castiga atat cat ar vrea. Pai ce, crezi ca-n orice studio de videochat din tara se poate castiga asa cum se castiga in fiecare zi la Heylux?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here