Ce îşi doresc partenerii de discuţii

0
1087
Lucky Studio Iasi

Mă refer strict la domeniul videochat-ului, însă de multe ori ceea ce îşi doresc nişte prieteni virtuali de pe profilele pe care intru ca model la Lucky Studio Iaşi, acelaşi lucru îşi doresc şi bărbaţii în general şi oamenii cu care intri în legătură pentru o discuţie personală.

Multă comunicare şi subiecte diferite de discuţie

Prietenii şi partenerii mei de discuţii din afara ţării îşi doresc să poată comunica cu cineva care să îi înţeleagă, să îi asculte şi să poată să îi facă să se simtă mai bine în legătură cu persoana lor. Nu vreau să zic că noi, ca modele de videochat, suntem ca nişte psihologi, dar un fel de consilieri tot ne putem numi, aşa neoficial. Am avut de exemplu ocazia de a discuta cu bărbaţi care se simţeau pierduţi în căsătoria lor, de bărbaţi care îşi doreau o amică de care să nu ştie nimeni sau de bărbaţi care pur şi simplu doreau să îşi facă prieteni noi peste mari şi ţări.

Se ştie, regulile sunt stricte, nu menţinem legătura cu aceşti prieteni ai noştri virtuali şi în afara programului de muncă la videochat, asta pentru a ne păstra intimitatea şi confidenţialitatea, însă atunci când apucăm să ne vedem şi să vorbim după câteva zile în care nu ne-m văzut la camera web, parcă ne simţim altfel. Plăcerea este de ambele părţi şi mă declar mulţumită de acest lucru.

Experienţă în lucrul ca model de videochat

Ce am aflat din experienţa mea de model la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi? Am aflat că persoanele din spatele camerei aflate la mii de kilometri distanţă, îşi doresc să fie lăsate să vorbească despre sine. Asta este partea cea mai simplă din a fi model de videochat. Accepţi ideea că un partener de conversaţie va intra în Privat cu tine şi apoi doar stai şi îl asculţi. Uneori mai intervii, adresezi întrebări, alteori poţi doar să stai acolo şi să îi asculţi povestea de viaţă şi despre cum a ajuns el să fie persoana care este.

Nu trebuie să fii foarte inteligent, să ai nu ştiu câte clase absolvite sau să ai facultate şi master pentru a asculta şi conversa cu cineva care îşi doreşte aceste lucruri. Tot ceea ce trebuie să îndeplineşti ca model de videochat este să fii o bună ascultătoare şi să răspunzi la rândul tău cu lucruri interesante legate de subiectul în cauză. Chiar este atât de simplu. Ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi pot garanta acest lucru, iar în acest caz un prieten virtual mulţumit este şi un aducător de venituri substanţiale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here