Cat trebuie sa muncesc pentru a putea castiga 350 de lei zilnic la Heylux

10
1185

Cand prietenele mele de la facultate aud ca eu castig zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux, nu le vine sa ma creada. Sa fiu mai exacta, castig cate 350 de lei acum, fiind la inceput cu acest studio de videochat, dar eu zic ca e super bine si asa. Oricum prietenele mele nu reusesc sa aiba atatea castiguri la joburile lor.

Si mereu cand le zic ca astazi iar am castigat cate 350 de lei la Heylux, ma intreaba cum reusesc.Tot au impresia ca stau ore intregi online pentru acesti bani, ca stau pana obosesc de nu mai pot. Dar ele gresesc :)) De-ar sti cat de lejer e jobul meu in videochat la Heylux…

Lucrez doar cate 7 ore pe zi la Heylux si castig cate 350 de lei

Pana si eu ma mir uneori cat de usor pot castiga bani aici. Nu multa lume stie ca eu lucrez numai 7 ore zilnic la Heylux, 7 ore in care vorbesc si socializez online si dupa aceea imi primesc suma de 350 de lei in mana, bani castigati de mine din videochat.

E atat de simplu, nu am ce sa explic mai mult. Asta incercam sa le spun si prietenelor mele, ca e super usor, dar ele nu vor sa inteleaga acest lucru. Ele au impresia ca trebuie sa stau de dimineata pana seara la Heylux pentru acesti bani si tot li se pare ca e foarte mare castigul.

Avand in vedere ca ele asa lucreaza, de dimineata pana seara cand nu au cursuri si primesc abia 800-900 de lei pe luna, imi imaginez ca este greu sa creada. Dar pentru mine nici ca se putea mai usor. Asa loc de munca in Iasi la care stau pe pat sau pe canapea si ma folosesc de tastatura sau de voce pentru a vorbi online si pentru a castiga bani zilnic n-am mai avut.

Pentru mine, videochatul la Heylux este o distractie continua

Stii cum decurge o zi normala la Heylux pentru mine? Ma trezesc, ma aranjez, o masina de la Heylux vine sa ma ia din fata blocului, ma duce la studio si fetele de acolo se ocupa de machiajul meu. Intru in camera de logare, aprind luminile si calculatorul si tot ce fac este sa ma delectez cu complimentele admiratorilor online, cu care vorbesc tot felul de lucruri interesante.

E ca si cum as flirta, doar ca de data aceasta mai castig si bani la Heylux Iasi. Cam asa functioneaza treaba aici. Vezi cat e de simplu sa castigi bani la Heylux? In doar 7 ore de videochat pe zi imi asigur traiul!

 

 

 

 

 

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here