Cat castig intr-o zi la Heylux, castigam intr-o luna la fast-food

8
1658

Ca studenta, am cautat un job in Iasi care sa ma ajute si pe mine cu cativa banuti, sa nu mai fiu nevoita sa tot cer mereu alor mei. Era enervant sa tot stau la cheremul lor, pentru ca am si eu nevoile mele, nevoi pentru care nu le pot cere lor bani. Asa ca m-am angajat part-time la un fast-food, insa castigam doar 400-500 de lei lunar.

Initial, am zis ca e ok si asa, decat nimic. Dar cand am vazut ca la Heylux Iasi pot castiga atat intr-o zi, mi-am spus: De ce sa-mi bat capul? Oricum lucram de-mi ieseau ochii la fast-foodul acela si castigam aceiasi bani. N-aveam nimic de pierdut, ci doar de castigat.

Jobul in videochat de la Heylux mi se potriveste de minune

In special pentru ca la Heylux se putea sa-mi fac si un program in functie de cursurile de la facultate. Nu era ca la fast-food, un program fix si batut in cuie. Ca model de videochat la Heylux, aveam de ales din 3 ture de munca, pe care le puteam scimba zilnic, daca asta imi era dorinta.

Libertatea aceasta a programului de munca mi-a placut mult, pentru ca sunt studenta si am si eu alte lucruri de facut, nu? Mai am de invatat, mai merg si eu intr-un club ceva, mai ies cu prietenele, nu pot doar munca si cursuri.

Cand am prins oportunitatea aceasta de a ma angaja ca model de videochat la Heylux, unde sa castig zilnic atat cat castigam intr-o luna la orice job part-time din Iasi. Calculeaza si tu ce diferenta mare este. Am si programul de munca pe care-l vreau si in fiecare zi castig peste 400 de lei la studio.

Studentele din Iasi m-ar invidia pentru viata pe care o am

Poate nu lucrez 21 de zile lucratoare pe luna, dar sa spunem ca 18 acolo tot le lucrez. Pai in 18 zile imagineaza-ti tu cati bani se aduna, cu cate 400 de lei zilnic sau chiar mai mult. Asta si bonusurile pentru performantele in videochat pe care le ofera fetele de la studio imi aduc foarte multi bani.

Bani pe care orice studenta din Iasi si i-ar dori. Suntem tinere, normal ca vrem bani. Vrem sa fim independente, sa nu mai cerem bani de la parinti, sa ne distram si sa ne bucuram de viata. Eu am gasit sansa perfecta cu jobul de la Heylux, pentru ca ma si distrez, merg si la cursuri si castig si banii la care am visat multa vreme.

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here