Care sunt cele 2 metode de a castiga bani multi din videochat la Heylux

0
1140

Cea mai usoara metoda de castig este videochatul si romancele deja sunt constiente de asta. Dar ce nu stiu ele este faptul ca la Heylux sunt doua metode de castig in vidoechat si ca amandoua sunt la fel de avantajoase pentru orice fata de peste 18 ani. Nu are rost sa explic de ce aceasta varsta, pentru ca toti stiu ca acest domeniu este legal, cel putin la Heylux.

Revenind la ce povesteam eu, cand m-am angajat prima oara ca model de videochat la Heylux, mi s-a dat sansa de a alege dintre doua metode de plata. Metode care, de altfel, sunt precum niste oferte de nerefuzat. Ori ca alegeam una, ori ca alegeam alta, tot in castig ieseam.

Un model de videochat de la Heylux poate castiga zilnic bani

Din acest motiv Heylux este si cunoscut drept cel mai bun studio de videochat din Iasi, alaturi de Lucky Studio si Preziosa – pentru ca sunt studiouri care pun la dispozitia modelelor adevarate avantaje si posibilitatea unor castiguri mari in videochat.

Asaaaa… Ce spuneam? Ah, si mi s-a dat sansa sa aleg chiar de la interviu. Mi s-au explicat ambele metode de plata, iar in final m-am decis sa raman la plata de pe comision. Ce inseamna asta? Inseamna ca eu urma sa castig bani de pe urma unui comision oferit de Heylux, care incepe de la 50 si ajunge la 80%.

Mai exact, datorita acestui comision pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei pe zi. Pentru ca toata lumea stie de Heylux si de faptul ca a abordat sistemul de plata la zi, fiind si singurul studio din Romania care a facut asta.

M-a fascinat ideea aceasta de comision, pentru ca daca eu castigam mai multi bani, comisionul devenea tot mai mare si primeam si bonusuri in fiecare saptamana, de la 300 si pana la 3.000 de lei. Asadar, motivatia era mare, cand stiam ca o sa mai primesc si atatea bonusuri dupa castigurile acelea zilnice atat de mari.

La Heylux mai este si varianta salariului lunar fix de 6.000 de lei

Dar, chiar daca eu am ales plata de pe comision, asta nu inseamna ca a doua metoda de plata nu era buna. Era si este chiar foarte buna! Stii de ce? Pentru ca Heylux pune la dispozitia fetelor un salariu garantat de 6.000 de lei in videochat. Indiferent de ce fac acestea, ele primesc 6.000 de lei.

Iar suma aceasta nu este una de lasat deoparte, pentru ca-n Romania nu se castiga nicaieri atata, mai ales daca trebuie sa stai pe net ca la Heylux. Oricum ar fi, vezi si tu cat de avantajos este jobul de la Heylux Iasi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here