Cand am venit la Lucky Studio, am primit cazare gratis 2 luni

6
1692
lucky studio videochat
lucky studio videochat

Stiai ca daca vrei sa fii model de videochat la Lucky Studio si nu esti din Iasi sau pur si simplu nu ai unde sta, cei de la studio iti ofera cazare gratis 2 luni? Nici eu nu stiam si cand am aflat, a trebuit sa profit si eu de asta! Mai ales ca eram intr-o perioada mai dificila si aveam nevoie de tot ajutorul pe care-l puteam primi.

Eu nu eram din Iasi pe vremea aia, venisem direct cu bagajul la studio. Auzisem de la cineva de faza asta cu cazarea gratis, sunasem la ei pentru interviu, dar eu luasem bagajele cu mine oricum. Eu deja stiam de acasa ca vreau sa ma angajez la Lucky Studio, asa ca nu m-a interesat de nimic.

Toata lumea m-a primit foarte frumos la Lucky Studio Iasi

lucky studio videochat
lucky studio videochat

Ajunsa la studio, Claudia a fost draguta si mi-a explicat tot ce am avut nevoie sa stiu. Normal ca mi-au platit si taxiul de la gara pana la studio, lucru la care nu ma asteptam. Dar mi-au platit toate cheltuielile si m-au primit foarte dragut, adica n-am avut ce sa le reprosez femeilor de aici.

Si… Ah, da, aici lucreaza numai fete, in caz ca nu stiai! C-am mai auzit de unele studiouri unde lucreaza si baieti, dar la Lucky Studio este exclus asa ceva. Nici urma de baieti, este doar un motanel dragut in studio, care se plimba pe holuri si miauna toata ziua. E super dragalas!

Nici nu s-a uitat nimeni urat la mine ca am venit direct cu bagajul, ba chiar toate au fost mai mult decat primitoare cu mine si mi-au aratat toate camerele si mi-au explicat cum sunt conditiile de munca.

La angajare am beneficiat de cazare, transport si make-up gratis

lucky studio videochat
lucky studio videochat

Eiii si am spus ca vreau sa lucrez si aia a fost! Dupa ce ne-am hotarat impreuna, un alt taxi m-a condus la vila celor de la Lucky Studio si acolo am stat 2 luni de zile, pe gratis. Dupa aia, mi-a placut atat de mult incat am vrut sa raman, asa ca pentru 100 de dolari lunar am ramas acolo.

Spune-mi tu mie, cine te mai ajuta cu cazare gratis, si mai ales 2 luni de zile? Asta, plus transport gratis si castiguri zilnice de pana la 800 de lei, bonusuri de angajare si bonusuri saptamanale, machiaj zilnic, sedinte foto… iar lista poate continua! Cum sa nu iubesti un asemenea job in Iasi?

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here