Calităţile unei femei sigure pe ea

1
1006
Lucky Studio

Atunci când te gândeşti la care sunt cele mai încrezătoare femei din lume, pe lângă celebrităţile feminine şi pe lângă femeile de afaceri din toată lumea, nu poţi să nu te gândeşti şi la modelele de videochat. Un exemplu viu în această privinţă sunt şi modelele angajate de studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi. Ce au în comun toate aceste creaturi feminine ce le permite să fie atât de curajoase şi atât de determinate în viaţă?

Mai degrabă am putea să detaliem calităţile unei femei sigure pe ea, ca şi mine, fiind model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Nu mă laud, spun doar cât de bine mă descurc în viaţă şi ce mă ajută să am parte de toate lucrurile bune la degetul mic atunci când îmi doresc. Aşadar ce fac şi ce nu fac în viaţă şi la jobul meu de la studio?

Fără bârfă

Nu bârfesc niciodată. O femeie încrezătoare ca mine nu le vorbeşte pe la spate pe celelalte femei cu care intră în legătură. O femeie că mine are alte subiecte de conversaţie, cum ar fi visele mele de viitor, planurile şi aspiraţiile pentru anii care urmează. Şi dacă tot veni vorba despre faptul că nu bârfesc pe cele cu care mă întâlnesc şi pe care le cunosc, eu nu fac aceste lucruri pentru că le spun direct în faţă ceea ce consider de cuviinţă, dacă am ceva cu ele sau dacă am o sugestie de făcut. La fel şi la locul de muncă. Sinceritatea este cea mai bună armă din lume.

Fără îndoieli

Nu mă îndoiesc de mine şi de calităţile mele. Dacă mă vei cunoaşte aşa cum mă cunosc apropiaţii mei, nu mă vei auzi vreodată punând la îndoială capacităţile mele de judecată. Ezitarea nu este o parte a procesului meu de gândire. Ştiu ceea ce fac şi ceea ce nu doresc să fac. Gândesc foarte mult înainte să iau o decizie şi când o iau, fac cele mai bune alegeri.

Nu urmez trenduri

Sunt o femeie inteligentă, încrezătoare în propriile puteri şi nu urmez niciodată vreo tendinţă în ceea ce priveşte jobul pe care îl am la Lucky Studio sau în viaţa mea personală. Dacă mai multe colege au descoperit metode de a comunica mai eficient cu prietenii virtuali, pentru a lua mai mulţi bani pe conversaţie, cu siguranţă eu nu voi urma acest trend. Eu vin cu ideile mele proprii şi le pun în aplicare pentru a-mi eficientiza munca şi pentru a-mi creşte veniturile.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here