Banii de la Heylux ma ajuta sa fac fata cheltuielilor cu viata in Iasi

6
1206

De fiecare data cand auzeam cuvantul “cheltuieli”, stresul incepea sa ma impanzeasca din toate partile. Eu nici bine nu luam salariul (care oricum era mic) si il si dadeam pe facturi, pe cheltuieli si pe alte lucruri ce tin de intretinere. Mai bine de jumatate din banii mei se duceau asa aiurea si nu-s singura in situatia asta.

Majoritatea romancelor se confrunta cu aceasta problema. Practic, muncim ca sa platim facturile. Iar asta mie nu-mi place de nicio culoare. Din acest motiv am si vrut sa lucrez ca model de videochat la Heylux, pentru a inceta cu aceste probleme financiare.

Daca nu era jobul de la Heylux, nu m-as fi descurcat cu cheltuielile

Nici macar eu nu stiu cum ma imparteam inainte sa platesc cheltuielile si nu ramaneam fara bani de mancare. Oricum traiam la limita, asta e clar. Dar cand te gandesti ca 400 de lei era numai chiria, inca vreo 300 facturile si inca vreo 200-300 alte cheltuieli in casa, te ia durerea de cap.

Eu nici bine nu plateam chiria, ca dupa veneau rapid si facturile si uite asa ramaneam pe 0 dinainte de ziua de plata. Acum ca lucrez ca model de videochat la Heylux, castig bani zilnic si nu se mai pune problema in acest fel. Pentru mine, era de ajuns chiar si daca as fi castigat 100-150 de lei pe zi.

Insa la Heylux se castiga mult mai mult din videochat. Se castiga chiar intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, plus bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei. De ce sa ma mai fi multumit cu putin, cand vad ca pot mult mai mult?

Castig atat de multi bani la Heylux, incat imi permit sa ma distrez zilnic

Cu 300 de lei in fiecare zi (care este suma cea mai mica, minimul de castig din videochat la Heylux), timp de 21-22 de zile lucratoare inseamna multi bani. Chiar foarte multi, peste 6.000 de lei lunar. Ori inainte nu castigam atat nici in 4-5 luni acumulate, iar acum ii castig la Heylux Iasi?

Pai in cazul acesta, de ce as mai vrea vreodata un alt job in Iasi, cand imi asigur un trai mai mult decat decent cu ajutorul banilor castigati la Heylux? Sa vorbim sincer acum. Tu n-ai face acelasi lucru ca mine? Ca eu cred ca da. Stii de ce ai face-o? Pentru ca in doar cateva zile de videochat la Heylux iti poti plati foarte usor toate cheltuielile si facturile (cum fac si eu), iar din restul banilor te poti distra si rasfata linistita.

6 COMMENTS

  1. Nu e aiurea deloc, degeaba te legi de ea. Fetele care fac videochat sunt super istete si de treaba si videochatul e un job normal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here