Banii castigati la Heylux mi-au asigurat o vacanta in Franta

0
875

Helloooo! Tu ce planuri ai pentru vara aceasta? Ai fost in vreo vacanta sau planuiesti asta? Eu am fost deja, dar mai planuiesc si altceva! De cand m-am angajat la Heylux, simt si eu cum este sa ai o vara incendiara si distractiva. Pentru ca pana sa fac videochat, nu mi-am permis nici macar sa ies din Iasi pana acum.

Mai mereu ieseam numai prin Iasi, niciodata nu-mi permiteam sa fac nimic in afara orasului. Nici nu intra in discutie o vacanta in strainatate. Era mult prea scump, pentru ca numai pe drum as fi dat macar 200 de euro, bani pe care eu ii castig intr-o luna.

Am aflat de studioul de videochat Heylux de la o prietena

Desi lucram deja de 2 ani la o companie de produse feminine, tot 1.100 de lei am avut salariu mai mereu, niciodata n-a crescut (desi ar fi trebuit, asa ar fi fost normal). Am crezut ca asa fac toate companiile, pana i-am cunoscut pe cei de la Heylux. Initial, am cunoscut-o pe Claudia, una din fetele care se ocupa cu interviurile de la Heylux.

A fost o intamplare sa o cunosc, pentru ca avem niste prietene comune. Voiam sa-mi pun unghii pentru un eveniment si o prietena imi spusese de Claudia, ca face asta foarte bine. Cand am mers la ea, am aflat ca asta cu unghiile este un hobby si ca ea lucreaza la Heylux ca si managera.

Am rugat-o sa-mi povesteasca mai multe despre acest studio de videochat din Iasi si m-a atras faptul ca mi-a zis de fetele care castiga intre 300 si 800 de lei zilnic acolo. Mai ales ca eu ma chinui sa castig intr-o luna acesti bani. Mi-a povestit de bonusurile de angajare, de bonusurile de performanta, de mediul de munca de la Heylux, de faptul ca lucreaza numai femei aici si ca e super luxos si frumos.

Dupa ce m-am angajat in videochat la Heylux, mi-am permis sa merg in vacanta

Recunosc ca mi-a placut tot ce mi-a zis si m-am angajat chiar la cateva zile dupa aceea, dupa ce mi-am dat demisia. Asa am ajuns sa strang in primele doua luni bani pentru o vacanta in Saint Tropez.

Castigam cat intre 200 si 400 de lei zilnic, de obicei cam 380 de lei si asta imi permitea sa pun destui bani deoparte. In prima luna am castigat din videochatul de la Heylux cam 6.000 de lei, bani ce mi-au permis sa merg in vacanta. Nu numai ca am avut banii de bilet si de cazare timp de o saptamana acolo, dar am avut si destui incat sa ma distrez si sa-mi cumpar multe lucruri. Asa sa tot merg in vacanta!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here