Astazi am castigat la Heylux cat altii castiga in mai bine de jumatate de luna

6
1035

Lucrul care-mi place cel mai mult la Heylux este faptul ca pot castiga banii foarte rapid, intr-un timp in care altii nu castiga nici macar 3 sferturi din ce castig eu. Modul de a castiga bani foarte repede m-a atras, de fapt, ca model de videochat la Heylux. Pentru ca mi-e mai usor sa castig 500 de lei zilnic, decat intr-o jumatate de luna.

Daca ar fi sa vorbesc cu fiecare om de pe strada si sa-i intreb ce ar prefera intre 500 de lei zilnic, sa zicem, si 500 de lei castigati in jumatate de luna, stii si tu ce ar alege fiecare. Nu cred ca exista omul care ar prefera sa lucreze jumatate de luna pentru o suma pe care o poate castiga in cateva ore la Heylux.

De ce sa nu castig bani din videochat la Heylux, daca e usor?

Fix asa am gandit si eu cand am mers la interviu ca model de videochat la Heylux: daca pot castiga bani repede si usor, de ce sa nu fac asta? Ca daca nu fac eu, fac altele si eu stau si ma uit la ele cum se bucura de viata si le invidiez. Decat sa stau sa invidiez viata altora, mai bine am si eu viata pe care mi-o doresc.

E simplu si fara prea multe complicatii, toata lumea stie asta. Si stii de ce ma bucur mai tare? Ca-n ultimii ani, romancele si iesencele au inceput sa vada cat de avantajos este videochatul si majoritatea lucreaza acum in acest domeniu. E mai lejer asa, sa stii ca ai un job unde te folosesti de internet pentru a castiga bani.

Daca tot am ajuns aici, voiam sa dau si un exemplu despre castigurile mele de astazi. Uite, eu azi am avut o zi super misto la Heylux Iasi si am castigat 610 lei. Crezi ca nu vezi bine? Da, 610 lei! Alte fete castiga atat in jumatate de luna la alte joburi, si nici in atat timp!

Fetele ar fi norocoase sa castige si 610 lei zilnic, asa ca mine!

Ca-n mod normal salariul minim pe economie este de 1.000 de lei in mana, deci 500 de lei ar fi in jumatate de luna. Si eu in 8 ore de stat pe internet si de palavragit toata ziua am reusit sa castig 610 lei numai ai mei. Cum sa nu prefer jobul de model de videochat de la Heylux inaintea oricarui alt job? N-am cum, e mult prea bestial.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here