Astazi am castigat 720 de lei la Lucky Studio Iasi!

10
1969

Sunt super fericita, pentru ca nu fac videochat de foarte mult timp, dar castigurile mele au inceput sa fie foarte mari! Cand m-am angajat prima oara la Lucky Studio Iasi, speram sa castig undeva intre 3.000 si 4.000 de lei lunar, sa ma pot descurca sa platesc chiria si cheltuielile.

Le-am si spus asta la interviu, acum 4 luni cand m-am angajat. Le-am zis ca sper doar sa castig macar 3.000 de lei acolo, pentru a ma putea descurca. Atunci Claudia mi-a garantat ca sunt capabila de a castiga mult mai mult, dar n-am crezut-o.

Mi s-a spus ca voi castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, dar pentru mine era multumitor daca obtineam si 200 de lei zilnic, deoarece nu mai castigasem nicaieri asa. Din cei 1.000 de lei pe care ii aveam inainte, cred ca munceam pentru 50 de lei pe zi.

Nu m-am asteptat niciodata sa castig atat la Lucky Studio

Asadar, 200 de lei ar fi fost super! Insa, chiar in prima zi am incasat 250 de lei iar apoi am tot evoluat neasteptat. Nu ma gandeam nicio secunda ca voi fi atat de apreciata de admiratorii online. Cu cat veneam mai des la studio, cu atat ma faceam mai cunoscuta in randul membrilor de pe site-urile de videochat.

Ei mi-au devenit fideli, iar in 4 luni am inceput sa am castiguri de senzatie. Chiar astazi am incasat la sfarsit 720 de lei, iar toti de la studio m-au felicitat, pentru ca m-am miscat foarte repede.

Pur si simplu nu imi venea sa cred, eram uimita! Dar am invatat repede totul de la trainerii specializati de la Lucky Studio, si nu pot spune ca decorul, aparaturile, sau make-upul zilnic pe care ei mi-l ofera gratis nu m-au ajutat. Daca nu erau aceste aspecte in joc, poate nu obtineam atat.

Am parte de bonusuri de pana la 3.000 de lei in fiecare duminica

Dar ma bucur ca Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si mi-a pus toate aceste conditii la dispozitie. Cu tot cu transportul gratis, sedintele foto, accesoriile si zeci de alte lucruri de care ma bucur zilnic.

E super, ma simt foarte apreciata si pretuita in acest studio. Si, in timp ce primesc respect, am parte de libertate si discretie, am propria camera si propriul program de munca, mai si primesc bonusuri saptamanale.

Pentru a ma motiva atat pe mine, cat si pe restul modelelor, Lucky Studio a abordat un sistem de bonusare saptamanal, prin care noi primim sume intre 300 si 3.000 de lei, pe langa banii primiti zilnic. Cat de tare e Lucky Studio, nu? :X

10 COMMENTS

  1. Zau ca e tare :X 720 de lei intr-o zi 8-> hmmm. Super. Daca ai face asta in fiecare zi, timp de 21 de zile, ai obtine peste 15.000 lei :O:O:O CE MULT! Imposibil!! :O:O

    • Eiii, ar fi super, dar nu cred ca o sa obtin zilnic atat. Oricum, tot ce e posibil. Eu ma straduiesc sa obtin atat :X

  2. Nu cred ca e real tot ce spui. Castigul acesta pare mult prea fantezist. Cum …adica eu castig 900 de lei intr-o luna si tu 720 de lei intr-o zi?

    • Na si ce? Sunt absolut convinsa, pentru ca pana acum totul a mers ca pe roate. Plus de asta, fiind cel mai bun studio, nu se preteaza la asemenea magarii.. E un studio corect 😉

  3. Cum sunt tratate fetele in acest studio? Ca mi se pare prea dubios sa castigati intre 300 si 800 de lei zilnic. Faceti voi ceva pt banii astia..

    • Da, facem. Socializam pe net cu admiratorii nostri online, in timp ce studioul ne ofera respect si confidentialitate 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here