Angajeaza-te la Heylux, sa fii frumoasa in fiecare zi!

10
1305

Orice femeie isi doreste acel job la care sa mearga aranjata, machiata, frumoasa, la care sa nu fie nevoita sa fac eforturi fizice prea mari si sa fie extenuata. Cu toate ne dorim un job gen “office”, la care sa nu trebuiasca sa stam in frig, galagie, ci sa fim elegante si aranjate. Uite asta am gasit eu la Heylux.

Imi doream sa pot merge la munca la fel ca un director: imbracata stilat, sa stau la birou, sa nu muncesc pana la extenuare si sa raman mereu fresh. La Heylux am gasit chiar mai mult de atat. Jobul de model de videochat de aici ma ajuta sa ma simt ca o adevarata vedeta.

Transport si make-up gratis, zilnic, la Heylux

makeup-brushes

Sunt condusa zilnic cu masina de catre o soferita de la studio, care ma aduce la munca si apoi ma conduce din nou acasa. Cand ajung la studio, o echipa ma aranjeaza si ma machiaza in fata oglinzilor. Profesionistele de la Heylux au atata grija de mine, incat eu nu trebuie sa fac prea multe.

Nu trebuie sa vin eu direct aranjata de acasa, pentru ca face le treaba asta pentru mine si e super. Iar eu nu fac decat sa stau in fata monitorului timp de 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana, sa socializez si sa zambesc si primesc intre 300 si 800 de lei zilnic.

Asadar, nu fac aproape niciun efort in jobul de model de videochat de la Heylux si castig si sume foarte mari de bani. Si nu lunar, ci zilnic. Pentru ca sistemul de plata de la Heylux este unul la zi. Este un job in Iasi asa cum nu mai gasesti, crede-ma!

Lucrez in lux si castig peste 300 de lei zilnic

baniiiiiiiii

Sa stai in lux, in amenajari stralucitoare si conditii de munca optime, cu o echipa de femei profesioniste in spatele tau, care te ajuta la fiecare pas e…super! Practic, totul imi este oferit, eu doar trebuie sa stiu cum sa profit.

Daca inainte mi-am dorit un job in Iasi la care sa nu fiu nevoita sa stau in frig si galagie, si la care sa fiu cat de cat dichisita, uite ca acum am mult mai mult la Heylux. Am parte de un loc de munca in Iasi care este unic, prin conditiile de munca si serviciile zilnice pe care mi le ofera. De aceea eu sunt frumoasa zilnic la Heylux, pentru ca este cel mai usor si elegant job din Iasi.

10 COMMENTS

  1. Asta ar fi perfect. Cred ca orice femeie ar vrea sa lucreze in conditii din astea si sa aiba atatia bani. Din pacate, videochatul nu este pentru toate femeile.

    • Cine spune asta? Atata timp cat ai peste 18 ani, poti face videochat oricand vrei. Este pentru cine vrea, dar nu este interzis nimanui 😉

  2. Tu chiar castigi intre 300 si 800 de lei zilnic? Am mai auzit de castigurile astea la un alt studio, Lucky Studio parca. E totul pe bune?

    • Da, este. E vorba de aceeasi managera la ambele studiouri, si da, primim intre 300 si 800 de lei zilnic. Altfel as mai vorbi aici degeaba? 😛

    • :)) Cine sa ma plateasca? Chiar crezi ca sta cineva sa arunce banii pe fereastra sa plateasca fete sa vorbeasca? Stai linistita, ca nu face nimeni asta 😀 Te poti convinge de una singura la Heylux 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here