Am castigat premiul de modelul zilei la Lucky Studio!

0
851

Cand m-am angajat prima data la Lucky Studio Iasi, am facut-o pentru ca stiam ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si ca o sa am parte de mult succes aici. Aveam planuri mari, asa ca stiam ca in acest loc mi se vor indeplini. Si sincer, lucrand aici, mi-am dat seama ca o angajare in videochat la Lucky Studio este tot ceea ce ii trebuie unei fete pentru a fi fericite.

Nu am castigat niciodata mai nimic, dar am vrut sa incep sa castig la Lucky Studio. Stiam ca intr-un studio de videochat o fata poate castiga premiul de “modelul zilei” sau cel de “modelul lunii”. Stiam asta de la o prietena care lucreaza si ea in videochat la Heylux, si mi-a spus cum se procedeaza.

Le-am lasat pe profesionistele de la Lucky Studio sa ma invete totul despre videochat

Desi nu stiam multe despre videochat, am vrut sa ma las pe mana traineritelor de la Lucky Studio, pentru ca stiam ca sunt profesioniste. La fel si make-up artistele de aici, si profesoarele de limba engleza si franceza. Asa ca am invatat de la fiecare cate ceva, si usor, usor am inceput sa am succes.

Imi doream foarte mult premiul “modelul zilei”, pentru ca asta ar fi insemnat sa castig cei mai multi bani intr-o anume zi de pe site-ul de pe care ma logam. Asta insemnand ca trebuia sa inving in acea zi toate modelele care erau online pe acel site.

Mi-am pus asta in gand, si uite ca dupa 6 luni de training si perseverenta la Lucky Studio, am reusit!! Nu-mi doream inca sa fiu “modelul lunii”, pentru ca nu stiam chiar atat de multe despre videochat. Dar m-am multumit cu “modelul zilei”, pentru ca asta mi-a adus succes din toate partile.

Dupa 6 luni, am castigat premiul si 3.500 de lei intr-o singura tura

De obicei, la Lucky Studio castigam intr-o zi cam cate 360 de lei, dar facandu-mi propriul grup de admiratori online fideli, intr-o zi le-am spus ce am de gand iar eu m-au ajutat, dandu-mi tipsuri care se transformau in bani si ma luau in privat si ma tineau de vorba, sa am cat mai multi bani in cont.

Asa, la sfarsitul zilei, m-am trezit ca am castigat 3.500 de lei din videochat la Lucky Studio, iar norocul meu a fost sa fie cel mai mare castig de pe site din acea zi. Pentru asta si Lucky Studio mi-a oferit un premiu in bani, iar faptul ca am castigat acest premiu m-a dus in top pe site si am atras foarte multi admiratori online, care acum cheltuie bani zilnic cu mine. Ma bucur ca am reusit sa castig acest premiu la Lucky Studio si CU ajutorul lor!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here