Am castigat bani in videochat numai datorita suportului primit la Lucky Studio

0
856

 Asa cum se vorbeste in ziua de azi despre orice, lumea vorbeste foarte mult si despre videochat, desi nu multa lume recunoaste asta. Tot asa din vorbe mi s-a intamplat sa aud ca la anumite studiouri de videochat, modelele de videochat ori nu primesc ajutor deloc, ori sunt mult prea stresate zilnic de angajatii de acolo. Lucru care nu mi se intampla si nu mi s-a intamplat niciodata la Lucky Studio.

Adica nu e ca lucrez eu ca model de videochat la Lucky Studio si vreau sa laud acest studio, dar chiar e misto sa fii aici model, serios vorbind. Pentru ca primesti tot ajutorul necesar, dar in acelasi timp ai toata libertatea din lume.

La Lucky Studio orice fata se bucura de transport si make-up gratis

Lucrand la Lucky Studio am inceput sa-mi fac si multe prietene care lucreaza in acest domeniu si de la care am aflat ca in alte locuri unele modele trebuiau sa se descurce singure in camera de logare, sa se machieze singure, sa vina singure la studio.

Pai la Lucky Studio nu se intampla asa ceva, in niciun caz! Ori de cate ori vin la Lucky Studio, vin cu masina de la studio. Adica ma aduce soferita angajata de Lucky Studio. Si ajunsa la studio, ma machiaza o make-up artista angajata de studio si apoi primesc training specializat in videochat de la fete care au mai facut si stiu.

In camera mea de logare am parte de suport tehnic 24 din 24, ori de cate ori am o nelamurire fetele ma ajuta si stau pe chat cu mine cat timp sunt online pentru a ma ajuta sa castig bani. Insa niciodata nu ma sufoca, dupa cum am spus.

Am toata libertatea de care am nevoie, dar si ajutor din partea studioului

Nici nu ma sufoca nimeni si nici nu sunt lasata in voia sortie. La Lucky Studio am libertatea de care am nevoie ca model de videochat si ca fata, dar ma bucur si de ajutorul lor ori de cate ori am nevoie, adica nu trebuie sa am motive de grija sau altceva.

Plus de asta, pe langa avantajele prezentate mai sus, nicaieri in alta parte nu se mai castiga bani zilnic din videochat. Mai sunt studiouri care mai dau banii dinainte ca si avans, insa niciunul nu ofera plata la zi asa ca Lucky Studio. Datorita acestui sistem de de plata pe care Lucky Studio l-a abordat, ma bucur zilnic de sume intre 300 si 800 de lei.

Uite asa viata mea devine din ce in ce mai frumoasa pe zi ce trece. Asta pentru ca la Lucky Studio am parte de tot ajutorul de care am nevoie pentru a-mi crea o cariera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here