Am castigat 13.000 lei din videochat la Heylux, cu putina munca

0
922

Ai auzit vreodata de studiouri de videochat care ofera bonusuri de angajare de 13.000 de lei? Putin probabil sa fi auzit, pentru ca doar doua studiouri in Romania ofera bonusuri atat de mari! Unul este Lucky Studio, iar al doilea este creatia celui dintai, numit Heylux, la care lucrez chiar eu.

M-am angajat dupa ce un prieten mi-a zis de iubita sa care lucreaza la Heylux si a primit un bonus de angajare de 13.000 de lei doar pentru ca s-a angajat. Bineinteles ca nu-mi venea sa cred si am vrut sa vad asta cu ochii mei, asa ca m-am angajat si eu. Oricum n-aveam ce pierde, si-asa imi cautam un job in Iasi.

La interviu la Heylux am inteles ca voi castiga bani zilnic

Asa ca m-am dus la interviu la Heylux, unde le-am intalnit pe Claudia si doamna Alina, niste femei deosebite, care mi-au oferit raspunsuri la toate intrebarile mele. Au fost foarte dragute sa-mi spuna ca la Heylux pot lucra asa cum vreau, imi pot alege propriul program de munca si propria camera, ca pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei si saptamanal bonusuri intre 300 si 2.500 de lei.

Partea cea mai frumoasa este ca e un job in Iasi destinat numai femeilor si mediul de munca este foarte placut, primitor, luxos si stralucitor chiar. Dupa ce mi-au explicat toate conditiile de munca si tot ce as putea sa am daca m-as angaja la Heylux, am ajuns si la bonusurile de angajare.

Am intrebat de suma de 13.000 de lei pe care o primise iubita amicului meu, la care Claudia mi-a raspuns si m-a lamurit. Mi-a zis ca pentru aceasta suma nu trebuie decat sa semnez un contract de angajare in videochat, iar dupa asta imi voi primi banii. Zis si facut!

Am parte si de castiguri in videochat si de bonusul de angajare promis!

Daca fata aceea tot putea face videochat la Heylux, eu de ce n-as fi putut, nu? Asa ca mi-am dat si mie o sansa. Timp de 30 de zile, m-am bucurat de conditii impecabile de munca la Heylux, de camere frumoase, de machiaj in fiecare zi, de transport gratis, de tot felul de tratamente de rasfat… e ca-n rai la Heylux!

Si tot in aceste zile primeam la sfarsitul fiecarei ture suma de 350 de lei, bani castigati de mine din vorbitul pe internet. Asta e partea cea mai misto la Heylux, ca faci bani pe internet, fara prea mult efort, pentru ca este un job super accesibil si usor. Si dupa aceste 30 de zile, Heylux m-a incantat si cu bonusul de angajare de 13.000 de lei CASH, pe care mi l-a oferit in mana.

S-au tinut de cuvant, asa cum mi s-a spus, si nu numai cu asta, ci si cu toate lucrurile promise. Ca sa vezi, chiar exista joburi in Iasi care sa fie placute, avantajoase si frumoase. Eu asta am gasit la Heylux 🙂

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here