Ai aflat de curand de bonusurile saptamanale in videochat de la Lucky Studio?

10
1877

Nu stiu cum este la jobul tau, insa eu n-am mai intalnit niciodata un job in Iasi atat de benefic precum la Lucky Studio. M-am angajat prima data ca model de videochat aici pentru ca stiam despre ce castiguri e vorba in videochat. Dar nu ma gandeam niciodata ca voi avea parte de aceste bonusuri saptamanale din partea studioului…

Ideea este ca Lucky Studio a abordat, pe langa sistemul de plata la zi prin care castig intre 300 si 800 de lei zilnic, un sistem de bonusare prin care fetele primesc in fiecare duminica o suma de bani din partea studioului. Si este vorba de sume atat de mari, incat si mie mi se pare ca studioul ne rasfata prea mult.

Inainte nu primeam nici 50 de lei bonus, iar la Lucky Studio pot castiga chiar si 3.000 lei din videochat!

Adica pe bune, la vechiul job in Iasi nu primeam nici 50 de lei in plus pe luna, iar la Lucky Studio primesc in fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei bonus?! E nebunie, stiu… Daca mi-ai fi spus asta inainte sa lucrez la Lucky Studio, nu as fi crezut nicio clipa.

Sa stiu ca eu castig peste 4.500 de lei lunar la Lucky Studio, iar pe langa asta sa mai primesc si bonusuri care-mi dubleaza aceasta suma? Pai, in acest caz, as avea atatia bani incat n-as sti ce sa fac cu ei. Daca stau sa ma gandesc bine, chiar asa este.

Bonusul de performanta de la Lucky Studio este facut in asa fel sa motiveze modelele sa castige. Dar eu oricum eram motivata si fara bonus, pentru ca voiam multi bani. Asa ca pentru mine nu este o problema, ambitia si motivarea nu lipsesc din cadru.

Chiar si minimul din bonusul saptamanal mi-ar aduce castiguri mari din videochat

De aceea nici bonusurile de performanta super mari de la Lucky Studio nu lipsesc. Gandeste-te ca pana si minimul de 300 de lei pe saptamana ar fi super super bine. Adica 300 de lei in 4 saptamani inseamna 1.200 de lei in plus la venituri. Iar asta e cat un salariu de om, in unele cazuri sunt unii care nici macar n-au atat salariu.

Deci era bine daca as fi primit pana si minimul din bonusul de performanta. Dar uite ca n-a fost asa :X Motivarea m-a dus destul de departe la Lucky Studio. Atat de departe incat primesc si cate 1.000 de lei in fiecare DUMINICA drept recompensa. Desigur, pe langa cei 450 de lei pe care ii castig zilnic la Lucky Studio.

Bine, castig atat pentru ca am o echipa de profesioniste in spatele meu, de la make-up artiste, pana la domnisoare fotograf, profesoare de limba engleza si franceza, trainerite, care ma ajuta sa stiu totul despre videochat si sa arat super bine in fata camerei. Cu ajutorul profesionalismului de la Lucky Studio pot spune ca ma bucur de o viata mai mult decat ideala.

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here