Activităţile zilnice ale unui model de videochat

0
943
activitati videochat

Poate că sunteţi curioşi, aşa cum este şi verişoara mea mai mică, de 19 ani, în legătură cu lumea videochat-ului şi a fabuloaselor modele de videochat. Pentru că sunt în domeniu şi pentru că profesez ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi de un an de zile, cred că pot vorbi eu despre asta. Când i-am explicat, a înţeles destul de bine şi nu m-a judecat, pentru că ţine la mine şi ştie că fac mereu ce cred că este mai bine pentru mine. Deşi i-am spus cam tot ce ţine de munca mea, nu aş vrea să îi creez impresia că şi ea ar trebui să facă asta neapărat. Pentru că ea singură trebuie să aleagă dacă vrea să lucreze aici sau nu.

Povestea mea la Lucky Studio

Sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi de destulă vreme şi îmi place să cred că am realizat lucruri frumoase datorită jobului de aici. Nicăieri în altă parte nu aş fi primit acest sprijin bănesc atât de repede muncind până într-un an de zile. Ideea este că încă de la început de la angajare, transportul şi cazarea îmi erau oferite gratuity de Lucky Studio.

Nu a fost nevoie să plătesc eu nimic, ba pe lângă aceste lucruri mi-au şi fost plătite cursuri de training, mi-au fost oferite cursuri de limbi străine direct la studio şi abonament la sala de fitness, lucru pe care mi-l doream de ceva timp. Eu nu sunt din Iaşi şi de aceea, toate aceste oportunităţi m-au ajutat enorm. Mai mult, Lucky Studio Iaşi mi-a fost ca o familie odată ce am fost acceptată la interviu.

Ce fac zilnic la muncă

Să vă spun cum îmi petrec eu ziua la studio! Dimineaţa sau în funcţie de cum îmi aleg programul, merg la job cu microbuzul Mercedes, pus la dispoziție de Lucky Studio. Odată ajunsă, îmi intru în formă pentru ziua care urmează.

După ce mă trec prezentă pe lista de lucru, trec pe la machiaj şi pe la coafură şi sunt aranjată după cum îmi doresc pentru tura de lucru. Intru singură într-una dintre camerele rezervate modelelor şi apoi îmi fac de treaba până la sfârşitul programului.

După program, trec pe la casierie, dar nu înainte de a face o programare pentru munca de a doua zi sau din săptămâna respective. Îmi iau banii care mă aşteaptă frumos acolo şi îmi văd apoi de ale mele. Eventual, mai ies la o ţigară sau la cumpărături cu colegele mele, merg la spa sau la bowling şi acasă sau pe unde mai am treabă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here