Activităţi ce înseamnă mult pentru mine

0
769
Lucky Studio

Cine sunt eu şi care sunt cele mai spectaculoase lucruri pe care le-am făcut în viaţă? Nu ştiţi voi despre mine, însă eu sunt un model la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi şi mă bucur de multe aspecte ale acestei vieţi. Printre lucrurile care îmi fac plăcere, pe lângă faptul că am un loc de muncă bine plasat şi care îmi oferă atât de multe satisfacţii financiare şi alte avantaje, mai sunt şi alte activităţi care mă binedispun şi de care am avut şansa să profit încă de când m-am angajat la Lucky Studio Iaşi.

Am descoperit căţărările

Căţăratul pe stânci a devenit de la un timp o altă pasiune plină de provocări pentru mine, mai ales că ador aventura şi lucrurile aparte. Am beneficiat atât de căţăratul în exterior, pe stânci reale, nu foarte înalte, cât şi în interior, în locuri special amenajate pentru aşa ceva. Pot spune că nu sunt o femeie ca oricare. Adică, îmi descopăr latura feminină la videochat, discutând şi înfăţişându-mă la camera web pentru prietenii mei virtuali, dar eu de fel sunt o femeie aventuroasă şi curajoasă şi datorită acestui lucru am şi intrat în sânul Lucky Studio ca o provocare făcută mie.

Acest hobby al meu, care presupune căţărarea pe stânci, m-a ajutat să îmi pun în faţă temerile şi să descopăr că pot mai mult şi pot da mai mult pentru a mă simţi împlinită. Poate sună puţin neobişnuit ca eu, că model de videochat, sunt pasionată de astfel de lucruri, dar nu toate femeile care sunt şi modele de videochat, sunt şi foarte ataşate de partea lor feminină. Îmi place să risc şi să mă supun unor lucruri care constituie ceva nou în viaţa mea.

Am învăţat mai multe limbi străine

A cunoaşte mai mult decât o singură limbă străină contează pentru mine foarte mult şi mă ajută în viaţă, în oricare aspect al acesteia. Pe lângă faptul că mă ajut foarte mult de limba engleză, de limba germană şi de limba franceză, în cadrul muncii mele la videochat ca model, dar de asemenea mă folosesc de aceste cunoştinţe şi atunci când călătoresc prin afara ţării, neavând nevoie de vreun translator.

Am învăţat limba engleză în timpul liceului, puţină limbă franceză ştiam încă din şcoală generală, însă limba germană şi restul de abilităţi de comunicare în celelalte două limbi le-am dobândit datorită cursurilor gratis puse la dispoziţie de studioul Lucky Studio Iaşi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here