Abia m-am angajat in videochat la Heylux si ma bucur de cazare gratis 2 luni

10
1408

Cred ca sunt cea mai noua fata care lucreaza ca model de videochat la Heylux, insa sentimentul ca pot face aici videochat in ce fel vreau eu si ma bucur de cele mai tari conditii de munca ma face sa ma simt in al noualea cer. Sunt incantata de jobul meu in videochat la Heylux, o recunosc.

Poate o sa spui ca este din cauza ca sunt la inceput si poate de aceea sunt asa entuziasmata. Poate o fi si din aceasta cauza, dar in mica masura. Pentru ca eu mereu mi-am dorit sa am un job in Iasi ca la Heylux, unde sa fac ce vreau, sa fiu libera sa castig bani, sa ma distrez. Deci stiu ca Heylux este ce-mi trebuie.

Am venit la facultate in Iasi, iar jobul de la Heylux ma ajuta cu banii

M-am angajat ca model de videochat aici saptamana trecuta si succesul nu a intarziat sa apara, desi nu ma asteptam sa castig bani chiar atat de repede. Am venit in Iasi pentru facultate, bineinteles, cum fac si majoritatea fetelor de varsta mea. Dar am decis sa vin mai repede cu o luna inainte de a incepe cursurile, pentru a ma acomoda si cu jobul de la Heylux.

Partea buna este ca ei m-au sustinut asa cum n-a facut-o nimeni. La liceu eu stateam in camin si nu prea ma ajuta multa lume, asa ca aveam nevoie de mare ajutor pe partea cu chiria in Iasi. Solutia pe care am gasit-o la Heylux a fost de milioane, deoarece femeile de aici mi-au spus ca imi vor oferi cazare gratis in primele 2 luni.

Cei de la studio detin o vila in centrul Iasiului si timp de 2 luni voi putea sta acolo, fara a plati nimic si fara grija faptului ca nu am unde sa stau. Asa sunt si eu mai linistita si pot face videochat fara griji, acomodandu-ma foarte repede cu acest domeniu de munca.

Pot sta 2 luni de zile in vila celor de la Heylux, fara a plati nimic

Am crezut initial ca imi va fi greu sa ma acomodez, dar chiar din prima zi mi-a placut sa fac videochat la Heylux, mai ales ca mi-am primit la sfarsitul turei suma de 290 de lei castigata. N-o fi cea mai mare suma de bani, dar pentru o incepatoare asa ca mine este superb! Este exact ce-mi trebuie, de fapt. Abia astept sa ma bucur de toata experienta mea alaturi de Heylux Iasi.

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here