6.000 de lei lunar la vârsta de 38 de ani? La Lucky Studio totul este posibil!

10
2702
model

        Da! Se poate câştiga din videochat chiar şi dacă ai peste 30 de ani! Lucky Studio demonstrează că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară prin orice face.

Numele meu este Mihaela şi lucrez la Lucky Studio ca şi model de videochat. Mie nu mi-au trebuit toate forumurile de la Lucky Studio pentru a şti totul despre videochat, deoarece eu am lucrat înainte ca şi şoferiţă la studio. Aşa că am ştiut mereu că este cel mai corect şi legal studio din ţară.

Aveam salariul foarte bun chiar şi din şoferie la Lucky Studio, însă mi-am dorit un job în videochat, pentru că mă atrăgeau toate veniturile fetelor de aici. Fiindcă toată ziua le conduceam acasă de la studio şi invers, vorbeam foarte des şi le auzeam foarte mulţumite de bani şi bonusuri.

Aşa că mi-am zis: “De ce să nu câştig şi eu zilnic peste 300 de lei? Ce mă împiedică?” Plus că Lucky Studio m-a făcut să mă simt foarte frumoasă şi atractivă, chiar dacă nu mai am 20 de ani. Aici am învăţat că nu trebuie să am 20 de ani pentru a mă face apreciată şi pentru a câştiga bani, ci trebuie să fiu amabilă!

Cum am ajuns să lucrez la Lucky Studio

După cum am spus, iniţial m-am angajat la Lucky Studio ca şi şoferiţă. Auzisem de anunţuri despre angajări în videochat în Iaşi, dar mereu am crezut că nu este de mine. Deşi îmi doream să obţin mulţi bani, am fost mai reţinută.

Norocul meu a fost să aflu că se fac angajări la Lucky Studio şi cereau şoferiţe pentru fetele care făceau videochat. N-am stat pe gânduri, mai ales că salariul era foarte mare, cum am mai spus.

Lucrând un an ca şi şoferiţă, am reuşit să aud foarte multe poveşti de viaţă. Mi-am dat seama că aici lucrează numai domnişoare minunate, de excepţie. Acestea erau foarte fericite şi mulţumite de cum sunt tratate la Lucky Studio. Îmi doream să fiu şi eu din nou tânără să simt şi eu ce simt ele!

Surpriza care mi-a adus un venit lunar de 6.000 de lei!

          Într-o zi, o domnişoară cu care mă înţelegeam foarte bine, pe nume Amelia, m-a sfătuit să încerc şi eu. Ea spunea că arăt foarte bine pentru vârsta mea şi că sigur voi face furori! Deşi aveam restrângeri, m-am dus la Claudia, cu care aveam şi am o relaţie foarte strânsă de prietenie.

I-am făcut propunerea de a mă angaja ca şi model de videochat la Lucky Studio, iar ea a fost mai mult decât încântată. Şi uite aşa am început eu să lucrez ca şi model de videochat aici. Surprinderea mea a fost să văd că pot obţine zilnic peste 200 de lei.

Aveam un loc de muncă în Iaşi exact sub nasul meu la care puteam câştiga atât de mult, dar nu am văzut. Acum, însă, mă bucur că am deschis ochii şi mă bucur de venituri de milioane, bonusuri săptămânale de peste 300 de lei şi un program flexibil!

 

 

10 COMMENTS

  1. Lucky Studio este locul unde fiecare fată se poate realiza. Credeţi-mă! Eu în doar 2 ani la Lucky Studio mi-am luat şi apartament şi maşină!

  2. Ce poţi să vrei mai mult de la viaţă când ai Lucky Studio? N-am mai văzut în viaţa mea un angajator atât de profesionist. Am ce program vreau, bani mereu, bonusuri, legalitate… Cât de frumos!

  3. Nu trebuie să se teamă nimeni de Lucky Studio! Aici este o echipă profesionistă care se ocupă de fiecare detaliu. Jobul modelelor este doar să vrea bani şi atât. Restul vine de la sine.

  4. Nu ai de ce să gândeşti aşa. Jobul de model de videochat este unul din cele mai demne joburi din lume. Numai femeile puternice şi deştepte pot să obţină câştiguri de milioane din videochat.

  5. Nu fac nimic în special. Pur şi simplu ascult de trainere, îmi fac treaba, sunt veselă şi energică. Totul este o distracţie pentru mine!

  6. Desigur că poţi! Părerea mea este că orice femeie poate câştiga din videochat la Lucky Studio. Trebuie doar să îţi doreşti asta cu adevărat.

  7. Sunt de acord cu asta! Nu trebuie să ai neapărat 18 ani pentru a lucra la Lucky Studio. Eu am 30 şi m-au angajat, pentru că ei caută persoane amabile şi cu bun simţ! Aspectul meu fizic nu era tocmai strălucit, era plăcut. Dar fetele de aici m-au făcut să arăt de milioane!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here