5 motive pentru care duc o viaţă de vis în Iaşi

10
2546
Lcuky Studio

Ce pot spune altceva decât că sunt o fată norocoasă? Sunt liniştită, nu am griji, am bani în fiecare zi şi nu trebuie să duc lipsuri. Poate acum nu pare mare lucru, dar nu multă lume poate să spună asta despre viaţa sa. Eu pot spune asta despre viaţa mea datorită jobului de model de videochat de la Lucky Studio Iaşi.

Dar oare câtă lume se bucură aşa de jobul pe care îl are? Eu pot să spun că mă bucur, având în vedere că am zilnic ocazia să încasez până la 800 de lei. Însă nu sunt sigură că mai există joburi în Iaşi precum cel de la Lucky Studio.

Şi totul este foarte uşor de când lucrez la Lucky Studio. Este vorba doar de 5 motive simple, care mi-au făcut viaţa frumoasă:

 1. Pachete de bonusare de până la 38.880 de lei la Lucky Studio

  Lucky Studio

Primul motiv pentru care am fost atrasă de o angajare în videochat la Lucky Studio sunt bonusurile de angajare. Când am aflat că Lucky Studio dispune de contracte de angajare în videochat cu bonusuri atât de mari, trebuia să beneficiez şi eu de asta.

Desigur că am ales un contract cât mai mare, pentru a primi un bonus cât mai mare. Am vrut contractul de 2 ani, cu un bonus de 26.530 lei.

 1. Câştiguri zilnice de până la 800 de lei

Având ocazia să câştig bani zilnic în acest studio de videochat din Iaşi m-a atras. Mai ales dacă era vorba de câştiguri între 300 şi 800 de lei. Imaginează-ţi că dacă ar fi fost să câştig 800 de lei într-o zi, ar fi însemnat cât un salariu pe o lună, aproximativ.

Pentru că la vechiul job aveam 1.000 de lei. Deci nu e mare diferenţă.

 1. Bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei

Pe lângă câştigurile zilnice, Lucky Studio îmi mai punea la dispoziţie şi nişte bonusuri de performanţă. Aşadar, în fiecare duminică primeam câte un bonus care începea de la 300 de lei.

Cu cât câştigam mai mult într-o săptămână, cu atât mai aproape eram de bonusul de 3.000 de lei.

 1. Cel mai mare comision din ţară

  Lucky studio Comision

Toate aceste câştiguri sunt posibile pentru că Lucky Studio îmi oferă cel mai mare comision din câştiguri. La început, mi s-a oferit 50% din câştiguri, cu şansa de a ajunge şi la 80%.

Pentru mine este ideal, pentru că pot evolua mereu în câştiguri şi ştiu sigur că Lucky Studio îmi oferă toţi banii câştigaţi.

 1. Servicii gratis în fiecare zi cu Lucky Studio

Bineînţeles, toate aceste servicii au fost completate şi de serviciile gratis pe care Lucky Studio mi le-a pus la dispoziţie. Începând de la transport zilnic, make-up înainte de a intra pe tură, accesorii, cursuri şi zeci de şedinţe foto, Lucky Studio mi-a asigurat totul.

Tot ce trebuia să fac eu era să vreau să câştig cât mai mulţi bani. Şi crede-mă, asta fac în fiecare zi la Lucky Studio.

 

10 COMMENTS

 1. 80% comision din câştiguri? Nu cred că realizezi ce spui. N-am mai auzit angajator în România care să ofere atât de mult.

  • Nici eu n-am auzit până să vin la Lucky Studio. Te-ar surprinde să afli că la vechiul job aveam 2% din câştiguri? E o diferenţă mare, ştiu.

 2. Dacă aş câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, normal că aş duce o viaţă super liniştită. Dar aşa ceva nu este posibil…

  • Aşa am zis şi eu până să vin aici. Şi uite că acum merg zilnic în Palas, la cumpărături, prin magazine, restaurante şi aşa mai departe.

  • Pentru a-mi uşura munca la studio. Accesoriile mă ajută să atrag mai mulţi admiratori online, la fel şi şedinţele foto. Pentru că ei dacă văd că am poze cât mai frumoase, vin mai mult pe pagina mea şi cheltuie bani 🙂

  • Bineînţeles că nu. Dar am primit în schimb toate acele servicii gratis, pentru că bonusul a fost împărţit în două. Aşa este corect 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here