10 super motive să alegi Lucky Studio

0
1305
lucky sdudio iasi

Cu toate ne dorim un loc de muncă bine plătit, în care să fim admirate şi să fim respectate pentru ceea ce suntem. Din acest considerent mi-am găsit un job unde am parte de toate acestea. Acum lucrez pentru Lucky Studio în Iaşi.

Am ales să lucrez aici pentru că în primul rând nu m-a întrebat nimeni de experienţă. A fost libera mea alegere. Aici am considerat că am cele mai multe avantaje şi implicit am cele mai bune condiţii. Întreaga activitate a studioului de videochat se desfăşoară într-o clădire imensă, cu cel puţin 25 de camere.

Dar nu asta m-a atras. Am fost atrasă la început de sintagma „bani la zi”. Ce înseamnă asta? Că nu trebuie să aştept dată de 25 a lunii sau cea de 30 ca să îmi pot primi banii. Îi iau în fiecare zi. Înainte să ies pe uşa studioului contabila mă aşteaptă cu plicul şi banii. Mai apoi, plec în siguranţă. Şoferiţele de la Lucky Studio mă conduc acasă în siguranţă. Astfel, economisesc şi eu nişte bani.

Iar cu programul meu super flexibil, îmi fac orarul de lucru cum vreau. Mai apoi, am parte de înfrumusețare zilnică. De la make up şi ţinută, până la aranjarea camerei după bunul plac, toate sunt pentru mine.

Odată cu programul flexibil, vin şi banii. Garantat pot spune că am undeva la 4.500 lei lunar. Şi nimeni nu mă opreşte să plec, dacă asta îmi doresc. Nu mă ţine nimeni cu forţa, şi nici nu este scris undeva în contractul meu de muncă de o anume perioadă de preaviz. Nu!  Ceea ce înseamnă că tot ce se întâmplă în Lucky Studio este 100% legal.

Lucrez într-o cameră doar pentru mine. Pentru că sunt mai multe ture de muncă, îmi pot alege camera în care vreau să comunic cu partenerii mei virtuali. Tot aici, Lucky Studio îmi oferă posibilitatea să optez pentru ce tip de profil să lucrez. Fie non adult, fie adult. Este alegerea mea. Dacă optez pentru adult, atunci Lucky Studio îmi asigură că nimeni din România, Italia sau Spania nu mă vede. În aceste condiţii, să fac videochat a devenit deja o plăcere.

Probabil că cel mai mare avantaj vine acum: Lucky Studio este creat de femei pentru femei. Nici un bărbat nu a călcat în această clădire. Cei care iau parte la conversaţii sunt admiratori online şi atât. Ca să închei lista avantajelor, ai o mulţime de bonusuri de angajare, indiferent pentru care contract de muncă optezi. Lucky Studio este tot ce mi-am dorit. Lucky Studio este cel care este cel mai potrivit pentru mine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here