Videochatul a devenit si pentru mine interesant cand am auzit de Lucky Studio

/, Lucky Studio/Videochatul a devenit si pentru mine interesant cand am auzit de Lucky Studio

Videochatul a devenit si pentru mine interesant cand am auzit de Lucky Studio

Am tot auzit o multime de lume vorbind despre videochat, dar niciodata nu am dat indeajuns de multa atentie. Adevarul este ca nu prea ma interesa, de ce sa mint. Dar zilele trecute, am aflat de la o prietena despre Lucky Studio, din Iasi.

Mi-a zis ca are o colaborare cu acestia, asa ca am fost curioasa sa aflu mai multe detalii, din moment ce ea lucra cu ei si stia mai bine. Daca ar fi fost sa imi spuna altcineva, nu m-ar fi interesat, pentru ca stiam ca nu este adevarat.

Dar, fiindca este prietena mea, o cred in tot ce imi spune. Asa ca am invitat-o la o cafea, sa-mi povesteasca despre cum este experienta ei in videochat. Mi s-a parut foarte interesant sa pot scrie despre o experienta reala in videochat, pentru ca n-am prea abordat acest subiect mai niciodata.

In momentul in care ne-am intalnit la cafea, ea mi-a permis sa-i pun eu niste intrebari, la care ea sa-mi raspunda deschis si cu sinceritate:


 1. Cum esti tratata la Lucky Studio?”

  girl-483598_960_720

Asta a fost prima mea intrebare, pentru ca nu stiam multe despre videochat si era important pentru mine sa stiu cum sunt tratate aceste fete.

Prietena aceasta a mea mi-a raspuns in cateva fraze simple: “Inca de cand m-am angajat la Lucky Studio, am simtit cum sunt respectata.

Prin asta, vreau sa spun ca respectul s-a vazut in cum ma tratau, adica foarte frumos, intr-un mod prietenos si intelegator, iar banii mi se ofereau asa cum mi s-a promis, fara intarzieri.

Totodata, am parte de discretie si confidentialitate, adica daca eu nu spun nimanui ce fac, de la Lucky Studio nu va afla nimeni. Iar pentru mine, acestea sunt forme de respect. Asa ma trateaza la Lucky Studio. “

Trebuie sa spun, initial am fost impresionata ca mi-a spus toate astea. Nu ma asteptam, sincer. Si ca tot veni vorba de bani, asa a venit si a doua intrebare a mea.


 1. Cat castigi din videochatul la Lucky Studio?”

  2549-the-girl-shopping-hd-wallpaper-1920x1080

Pe partea aceasta, am fost si mai impresionata sa aflu ca aceasta prietena a mea castiga zilnic peste 540 de lei din videochatul la Lucky Studio. Eu, cel putin, n-as fi crezut nici in ruptul capului ca asa ceva e adevarat, daca mi-ar fi spus altcineva.

Castigurile de la Lucky Studio pot fi zilnice, intre 300 si 800 de lei, sau un salariu garantat de 4.500 de lei lunar, depinde de alegerea fetelor. Este foarte simplu totul. Trebuie doar sa vrei”.

Eu nu stiu ce sa zic despre asta si nici nu ma dau in vant pentru videochat, dar daca aceasta fata spune ca este fericita si duce o viata ok din videochat, bravo ei

By | 2016-06-16T15:44:57+00:00 mai 14th, 2016|Featured, Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Mariana iunie 19, 2016 at 9:03 pm - Reply

  Am auzit si eu de acest studio, dar eu prefer sa nu cred ce spun ei, chiar si asa. 😀

  • Ariana iunie 19, 2016 at 9:03 pm - Reply

   Mai, dupa cum am zis, nici eu nu ma dau in vant, eu pur si simplu am luat un asa zis interviu prietenei mele. Iar daca ea spune ca ii e bine, o cred. Ca doar n-o obligam eu sa spuna ce nu vrea :)))

 2. Deea iunie 19, 2016 at 9:03 pm - Reply

  Tu ce spui, le crezi pe aceste fete care fac videochat cand spun ca obtin atatia bani? :-s

  • Ariana iunie 19, 2016 at 9:03 pm - Reply

   Eu nu stiu ce sa zic despre videochat, dar la castiguri tind sa le cred. Adica prietena asta a mea a venit aranjata, cu un ceas scump la mana, o poseta super misto si haine de la Zara. Presupun ca-si permite, nu?

 3. Dalinda iunie 19, 2016 at 9:04 pm - Reply

  Ma mir cum de a avut tupeul sa-ti vorbeasca despre videochat :)) De obicei, astea se tem sa vorbeasca.

  • Ariana iunie 19, 2016 at 9:05 pm - Reply

   Pai este vorba de prietena mea, n-avea de ce sa-i fie frica. Bine, ca mi-a povestit si de alte studiouri si ca in unele locuri nu e totul roz. Poate de aia zici tu ca unora le e frica 😀

 4. Lavy iunie 19, 2016 at 9:06 pm - Reply

  E bine ca n-ai judecat-o si ai ascultat-o. De obicei, fetele acestea au o problema pentru ca oamenii tind sa le critice si sa le jigneasca.

  • Ariana iunie 19, 2016 at 9:06 pm - Reply

   Eu o apreciez ca se descurca singura si are bani. Altele isi doresc sa fie independente si nu pot

 5. anda iunie 19, 2016 at 9:07 pm - Reply

  Si chiar te-ai lasat pacalita de faptul ca a zis ca are parte de respect si e tratata frumos?

  • Ariana iunie 19, 2016 at 9:08 pm - Reply

   Maaai, acuma nu stiu ce sa zic. Eu n-am vazut-o batuta si alte chestii :))) sa nu exageram. Se vedea pe fata ei ca ii merge bine.

Leave A Comment