Tu n-ai iubi sa castigi lucrand de acasa cate 6.200 lei lunar cu Lucky Studio?

//Tu n-ai iubi sa castigi lucrand de acasa cate 6.200 lei lunar cu Lucky Studio?

Tu n-ai iubi sa castigi lucrand de acasa cate 6.200 lei lunar cu Lucky Studio?

Ce job poate fi mai lejer decat un job la care lucrezi de acasa, fara sa ai griji si probleme? Te trezesti cand vrei, te apuci de munca tot cand vrei, nu te streseaza nimeni cu telefoane si esti stapana peste viata ta. Nu-ti suna bine? Asta e viata mea de cand m-am decis ca ar fi timpul sa colaborez cu Lucky Studio.

Aveam mai bine de 6 ani de cand incepusem sa lucrez si ma saturasem sa tot merg la munca, sa tot caut joburi, sa fiu angajata pentru toti nerecunoscatorii si asa mai departe. Cu jobul de la Lucky Studio am gasit sansa de a fi stapana peste viata mea, peste castigurile mele.

Sunt stapana peste castigurile mele in videochat la Lucky Studio

Desi am contract de colaborare cu Lucky Studio, nu simt ca as fi angajata cuiva. Pentru ca este numai o hartie si atat. De fapt si de drept, pot sa spun ca-s propria mea angajata de cand sunt model de videochat la Lucky Studio. Pentru ca in fiecare zi castig atatia bani cati imi propun.

Nu e ca si cum sta cineva pe capul meu sa fac aia si aia, nu ma streseaza nimeni, n-am colegi de munca galagiosi, nu imi da nimeni ordine. Stau in liniste si pace si lucrez de acasa, chiar din camera mea.

Am stiut de ceva timp ca Lucky Studio angajeaza modele care vor sa lucreze si de acasa si am vrut sa incerc. La cate joburi avusesem pana atunci, ce mai conta inca unul? Voiam si eu sa vad cum este sa lucrezi de acasa, mai ales ca Lucky Studio ofera un procent de aproape 80% celor care lucreaza ca modele de videochat de acasa.

Si nu e ca si cum sunt obligati sa ma ajute sau ceva, dar m-au ajutat foarte mult. Mi-au zis ce calculator sa-mi cumpar, imi ofera suport online 24 din 24, am trainerite care stau pe net cu mine si ma invata totul despre videochat, chiar se intereseaza de mine.

Am un procent mare si castiguri de senzatie din jobul de la studio!

Puteau sa imi faca pur si simplu un contract si sa ma lase sa ma descurc, nu? Dar nu, ma ajuta ori de cate ori am nevoie, si nu ma streseaza. Ma ajuta, dar nu ma agaseaza nimeni. Asta e chiar misto.

Ah, si ma trezesc cand vreeeaaau… gata cu stresul, nervii, cearcanele de dimineata, agitatia… am jobul perfect cu Lucky Studio, datorita caruia stau in fata unui computer si castig 6.200 lei din videochat!

By | 2016-12-31T20:22:28+00:00 noiembrie 25th, 2016|Lucky Studio|7 Comments

About the Author:

7 Comments

 1. nicole nic_2 ianuarie 7, 2017 at 3:24 pm - Reply

  Nu e greu sa faci de acasa? Adica… vecinii?

  • Anamaria62 ianuarie 7, 2017 at 3:25 pm - Reply

   Nope, imi vad de treaba mea si e chiar usor. cu vecinii n-am treaba, nu e ca si cum ma apuc sa fac galagie :)))

   • nicole nic_2 ianuarie 7, 2017 at 3:26 pm - Reply

    Si nu ti-e frica de faptul ca se afla?

    • Anamaria62 ianuarie 7, 2017 at 3:26 pm - Reply

     N-ai treaba, fata, ca prin pereti nu se aude nimic. Si doar vorbesc, ce treaba au vecinii? Crezi ca jobul de la Lucky Studio ce inseamna? Vorbe si atat 😛

 2. Carmen ianuarie 7, 2017 at 3:28 pm - Reply

  Si eu m-am gandit sa incep de acasa, dar parca n-am tragere de inima. :d cum se castiga de acasa, merge treaba?

  • Anamaria62 ianuarie 7, 2017 at 3:29 pm - Reply

   Fata, depinde de fiecare acum. Mie imi place lejeritatea, deci se castiga la mine. Dar na, acum fiecare cum ii place, iti dai seama :-??

 3. Carmen ianuarie 7, 2017 at 3:30 pm - Reply

  Eu ma tem ca daca ma apuc de acasa, o sa ma lenevesc:-? Mai bine mai raman la studio o perioada si dupa :>

Leave A Comment