Pe forumul Lucky Studio găseşti metoda cea mai simplă de a câştiga bani

//Pe forumul Lucky Studio găseşti metoda cea mai simplă de a câştiga bani

Pe forumul Lucky Studio găseşti metoda cea mai simplă de a câştiga bani

 

       Mi s-a întâmplat de multe ori să întâmpin fete care mi-au povestit despre studiouri de videochat care le-au păcălit. Tot ce îmi venea în minte în momentele în care ele îmi povesteau asta era faptul că eu am noroc că mă aflu la Lucky Studio Iasi.

Marea mea mirare a fost să aud că aceste fete primeau cam 20-30% din ce câştigau şi rămâneam de-a dreptul şocată. Aceste momente mă fac să realizez cât este de special Lucky Studio. Asta pentru că alte studiouri încearcă să imite tot ce face Lucky Studio, însă campionul tot el rămâne.

Faptul că Lucky Studio face angajări în videochat în Iaşi şi oferă comisioane din câştiguri de până la 80% îl face să fie cel mai bun studio din România. De exemplu, în timp ce eu câştig zilnic câte 250 de lei la Lucky Studio, alte fete nu obţin nici 60 de lei. Iar asta e din cauza comisionului mic pe care îl primesc ele.model

Ah! Poate am uitat să menţionez, dar aceste fete nici măcar nu primesc banii în fiecare zi, aşa cum primesc eu la Lucky Studio. De-a lungul a tuturor acestor ani, numai Lucky Studio a fost capabil de a aborda sistemul de plată la zi. Iar asta face fericite toate modelele de aici, care au bani în fiecare zi.

Lucky Studio dovedeşte prin premii de milioane că este cel mai bun studio de videochat

          Mândria mea cea mai mare este că tot ceea ce oferă Lucky Studio este recunoscut şi la nivel internaţional. Nu numai că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, dar este renumit şi peste tot în lume.domnisoara

Iar asta o spun zecile de premii care stau în biroul Claudiei, chiar la intrarea din studio. Aceste premii mă fac să mă simt mândră şi specială că mă aflu în acest loc. Recunoaşterea internaţională dovedeşte profesionalismul şi seriozitatea studioului, iar asta înseamnă totul pentru mine.

Premii, concursuri, bonusuri de milioane şi libertatea unui job distractiv

          Ca să completez toate aceste beneficii, mai am parte şi de distracţie la locul de muncă. Nu ştiu câtă lume poate spune că se distrează la locul de muncă. Majoritatea românilor merg cu mare greu la muncă, dar eu merg cu dragă inimă la Lucky Studio.  fotomodel

Mai ales când ştiu că se fac jocuri, consursuri din care eu ies cu sume mari de bani, primesc bonusuri de până la 3.000 de lei pentru performanţele mele, socializez cu admiratorii online şi aşa mai departe. Este o distracţie continuă, iar programul la Lucky Studio mi l-am făcut eu în aşa fel încât să am mult timp liber pentru mine. Super!

 

 

By | 2016-08-19T18:36:32+00:00 mai 4th, 2016|Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Alina Ene mai 5, 2016 at 8:14 am - Reply

  Este uimitor cât de mulţumite sunt toate colegele mele de la Lucky Studio. Văd că Lucky Studio reuşeşte să fie în topul celor mai buni angajatori din România!

 2. Irina mai 5, 2016 at 8:18 am - Reply

  Sa ştii că aşa e, oriunde ai merge, nu vei obţine niciodată aceiaşi bani. Eu am renunţat la Lucky Studio pentru că a trebuit să plec din ţară, dar când am văzut cum este şi cât de greu era, am revenit şi am reînceput colaborarea cu studioul

 3. Crissy mai 5, 2016 at 8:19 am - Reply

  Cea mai frumoasă senzaţie pe care o poate avea o femeie este atunci când se angajează la Lucky Studio şi vede cum toate visele îi devin realitate!

 4. Diana mai 6, 2016 at 8:19 am - Reply

  Pe mine Lucky Studio m-a ajutat să devin mai puternică şi mai impunătoare. După câţiva ani de muncă aici, mi-am luat maşină şi tot ce mi-am dorit, iar când merg pe stradă, întorc o mulţime de priviri. Mă simt în al nouălea cer!

 5. Patriss mai 8, 2016 at 8:18 am - Reply

  De când am început să câştig foarte mulţi bani zilnic la Lucky Studio, am dorit să obţin tot mai mulţi. Fac cumpărături în fiecare şi mă simt super!

 6. Mary mai 9, 2016 at 8:17 am - Reply

  Cea mai mare realizare a mea este Lucky Studio şi sunt mândră de asta. Toţi prietenii mei ştiu că lucrez aici şi nu am nicio jenă să o spun, ba chiar toţi sunt mândri de mine pentru că obţin atât de mulţi bani.

 7. Gina mai 9, 2016 at 8:18 am - Reply

  Nu pot să descriu cât de fericită sunt de când am început să colaborez cu Lucky Studio. Înainte aş fi crezut că acest job nu va fi niciodată pentru mine, dar după primele zile, mi-am zis că nu o să mai renunţ niciodată, mai ales că ştiu că nu voi mai putea obţine aceiaşi bani în altă parte.

 8. Denisa mai 10, 2016 at 8:15 am - Reply

  Asa e, colega! Iubim să venim la Lucky Studio şi să câştigăm mulţi mulţi bani!

 9. Enia mai 10, 2016 at 8:16 am - Reply

  Înainte credeam că nu voi reuşi niciodată să mă întreţin singură, mai ales că salariul meu nu depăşea 1.100 de lei. Toţi angajatorii ofereau doar minimul pe economie. Dar după ce m-am angajat la Lucky Studio îmi permit orice! Vacanţe, cumpărături, orice. Gata cu grijile cheltuielilor.

 10. Filia mai 10, 2016 at 8:17 am - Reply

  Mă bucur că Lucky Studio m-a ajutat să le dovedesc alor mei că pot avea succes oricând îmi doresc!

Leave A Comment