Ce viata linistita am de cand lucrez la Heylux Iasi, n-ai idee!

//Ce viata linistita am de cand lucrez la Heylux Iasi, n-ai idee!

Ce viata linistita am de cand lucrez la Heylux Iasi, n-ai idee!

In acest moment al vietii, sunt sigura ca n-as putea fi mai linistita si mai fericita decat sunt acum, datorita jobului avut la Heylux Iasi. Totul este fix asa cum am visat inca de cand eram mica: sa fiu relaxata fiindca am un job placut, sa nu fiu stresata si sa ma bucur de momentele frumoase ale vietii in felul in care-mi place mie.

Ca sa-ti dau un exemplu simplu a ceea ce vreau sa explic, as putea spune de faptul ca saptamana trecuta am petrecut-o toata acasa, fiindca voiam sa ma relaxez si mi-am luat liber. Tu ai mai avut un job de la care sa-ti poti lua liber oricand doresti? Eu n-am avut niciodata! Si de cand sunt model de videochat la Heylux, pot sa fiu stapana peste programul meu de munca.

E super ca-mi pot lua liber oricand doresc de la jobul avut la Heylux

M-am trezit dimineata si mi-am spus: vreau ca saptamana asta sa lenevesc acasa, asa ca am decis sa nu-mi stabilesc nicio tura de munca la Heylux. Nimeni n-a avut nimic impotriva acestui fapt, pentru ca la studio lucreaza doar femei si ele pot intelege nevoile pe care eu le am.

Ba chiar mi s-a spus de la inceput ca sunt total libera sa fac ce vreau eu, ca nimeni nu ma va opri. Asa ca mi-am facut cel mai misto program de munca, pe care sa-l schimb oricand intervine ceva sau pur si simplu asa-mi doresc. Totodata, e super ca-mi pot lua liber ori de cate ori vreau.

Atata timp cat castig banii necesari la Heylux, nu are nimeni nicio treaba cu mine si nici eu n-am treaba. Nu te gandi ca daca am stat o saptamana acasa, n-am avut bani. Am castigat si castig oricum foarte multi bani la studio, asta nu va fi niciodata o problema pentru mine.

Cheltui sume imense de bani, ma relaxez si nu duc lipsa de nimic

Cand mi-am luat liber, aveam in portofel cred ca vreo 4.000 de lei castigati in ultimele doua saptamani la Heylux. 4000 de lei, in doua saptamani? Tu castigi atat? Ca nici macar intr-o luna nu castigam atat cand nu eram la Heylux! Ma gandeam ca tre’ sa fiu ceva directoare sa pot castiga sumele astea.

De fapt, nu trebuie sa fiu decat model de videochat la Heylux pentru a castiga mai mult de 5.000 de lei lunar. Oricum am cheltuit banii aceia cat am stat acasa si m-am relaxat, dar dupa aia m-am dus din nou la studio si-am inceput sa castig zilnic sume intre 300 si 500 de lei si asta a fost ok. Asa viata sa tot ai, fara griji!

By | 2017-01-10T15:48:59+00:00 noiembrie 30th, 2016|Heylux|7 Comments

About the Author:

7 Comments

 1. andera_and ianuarie 11, 2017 at 10:23 pm - Reply

  Cum sa-ti iei liber cand vrei tu? N-ai si tu anumite reguli acolo, nimic???

  • KIDA1990 ianuarie 11, 2017 at 10:24 pm - Reply

   Nu, imi iau asa cum vreau eu. Daca saptamana asta nu ma simt in forma, nu ma duc. Nu sta nimeni sa ma sacaie la cap 😉

   • andera_and ianuarie 11, 2017 at 10:24 pm - Reply

    Asta e clar vrajeala, ca tre’ sa ai un anume numar de ore lucrate.

    • KIDA1990 ianuarie 11, 2017 at 10:25 pm - Reply

     Da, trebuie sa ai, dar la Heylux este lejer pentru ca e vorba de videochat si nimeni nu pune presiune pe fete. Fiecare face cum vrea 😛

     • DennnYssa ianuarie 11, 2017 at 10:26 pm

      Vorbeste serios, ma, fetele chiar fac ce au chef la studio. Atata timp cat isi vad de treaba lor, nu le spune nimeni nici :da0te mai incolo :D:D:D

 2. KIDA1990 ianuarie 11, 2017 at 10:26 pm - Reply

  X:X suntem norocoase ca suntem la Heylux, da. Dar oamenii nu inteleg asta.:-j

  • DennnYssa ianuarie 11, 2017 at 10:28 pm - Reply

   Lasa, mai bine de noi sa castigam bani si ei sa stea cu prejudecatile lor :))):P

Leave A Comment