Ce poate fi mai frumos decat sa mergi in vacanta oricand iti doresti?

//Ce poate fi mai frumos decat sa mergi in vacanta oricand iti doresti?

Ce poate fi mai frumos decat sa mergi in vacanta oricand iti doresti?

Stim bine ca atunci cand vine vorba de vacanta, cu totii ne planuim asta cu luni inainte. Eu stiu ca daca voiam inainte sa merg undeva in vacanta de vara, trebuia sa incep sa strang bani cu un an inainte, sa-mi cumpar biletul tot asa cu cateva luni, sa planuiesc zeci de lucruri. Devenea o corvada, nu o vacanta.

In final, constatam ca nu am cheltuit decat toti banii pe care i-am strans cu greu, nu m-am distrat prea mult pentru ca ma gandeam la munca si deveneam stresata si tot asa. Mi-ar fi placut mai mult sa-mi permit o mini vacanta oricand as fi vrut, indiferent de vreme sau de circumstante. Ma crezi ca numai cu Lucky Studio am reusit asa ceva?

Pot sa merg in vacanta cu banii castigati la Lucky Studio

Mie imi era imposibil acum cativa ani sa spun: Gata, acum ma duc in Paris, pentru ca vreau si-mi place. Dupa cum am spus, trebuia planuri, lucruri facute cu mult timp inainte, nu puteam pleca asa pur si simplu. Insa, adevarul este ca de cand fac videochat la Lucky Studio Iasi as putea spune asta zilnic, nu e nicio problema.

Nici din punctul de vedere al banilor sau al timpului, pentru ca videochatul la Lucky Studio inseamna libertate si distractie pentru mine. Nu este un simplu job in Iasi pe care il am si atat, este ceva care mi-a schimbat viata numai in bine. Sau vrei sa spui ca nu e bine sa poti sa ai orice, oricand si oricum?

Sa spunem ca acum vreau sa ma duc intr-un city-break in Antalia sau oriunde altundeva. Pai ma duc. Atat de simplu este sa fac videochat la Lucky Studio Iasi. Sa pot face orice imi doresc, oricand vreau asta. Castig din videochat la Lucky Studio destui bani si programul de munca mi l-am creat chiar eu.

Lucky Studio imi ofera conditii perfecte la job

Astfel, pot sa ma bucur de sume intre 300 si 800 de lei zilnic, in cazul meu cate 380 de lei, si de un program foarte flexibil, care-mi permite sa lucrez la studio cand vreau si sa plec tot cand vreau. Ti-ai inchipuit vreodata ca lucrurile pot fi atat de simple?

Eu nu m-as fi gandit nici macar ca viata mea va deveni atat de simpla gratie videochatului in cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Vacantele sunt acum vacante: adica distractie, liniste, voie buna, tot ce ii trebuie unei femei pentru  fi fericita. De fapt, Lucky Studio este tot ce-i trebuie unei femei pentru a fi fericita in viata.

By | 2016-09-04T16:29:24+00:00 august 10th, 2016|Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. IloveBombons septembrie 4, 2016 at 8:03 pm - Reply

  Nu totul e asa roz cum este pentru fetele care fac videochat. Poate voi puteti merge in vacanta cand puteti, dar celelalte fete nu pot;)

  • CarlyB. septembrie 4, 2016 at 8:03 pm - Reply

   Si este vina mea? Eu am ales pentru mine. Celelalte fete de ce nu aleg? :))

   • IloveBombons septembrie 4, 2016 at 8:04 pm - Reply

    Poate pentru ca nu e cel mai ok job dintre toate?

    • CarlyB. septembrie 4, 2016 at 8:04 pm - Reply

     De unde stii? Ai fost vreodata la Lucky Studio?

     • IloveBombons septembrie 4, 2016 at 8:05 pm

      Nu, dar am auzit destule despre videochat si despre ce se intampla in acest domeniu. N-am auzit despre Lucky Studio, dar ma gandesc ca el n-o fi o exceptie.

 2. CarlyB. septembrie 4, 2016 at 8:05 pm - Reply

  Din moment ce n-ai auzit nimic de rau despre Lucky Studio, inseamna ca nu exista nimic rau 🙂 Deci nu iti pot da dreptate, imi cer scuze 😛

 3. Melania1996 septembrie 4, 2016 at 8:06 pm - Reply

  Oh.. Ce-ar fi mai frumos decat sa poti sa faci ce faci tu…sa mergi in vacanta oricand simti asta. As da orice pentru o viata ca a ta.

  • CarlyB. septembrie 4, 2016 at 8:06 pm - Reply

   Nu trebuie sa dai orice. E de ajuns sa stii ce alegere sa faci 🙂

   • Melania1996 septembrie 4, 2016 at 8:06 pm - Reply

    Cum ar fi?

    • CarlyB. septembrie 4, 2016 at 8:06 pm - Reply

     Pai ai putea sa te gandesti ca poate videochatul este o cale prin care poti avea ce am si eu 😀

Leave A Comment