Acum ca m-am angajat in videochat la Heylux, nu-mi mai trebuie altceva

//Acum ca m-am angajat in videochat la Heylux, nu-mi mai trebuie altceva

Acum ca m-am angajat in videochat la Heylux, nu-mi mai trebuie altceva

La ce situatie este in momentul actual in Romania, sunt sigura ca multe femei au fost si sunt in locul meu, in postura de a merge la zeci de interviuri si de a pleca dezamagita de acolo. Era intr-adevar suparator sa tot caut mereu anunturi cu joburi in Iasi si la orice interviu mergeam, nu-mi placea deloc. Daca nu gaseam jobul de la Heylux, nici in ziua de azi nu stiu ce faceam.

Si cand ma gandesc ca acest job in videochat era chiar sub nasul meu si eu am pierdut atata timp cu alte locuri de munca, am pierdut energie si zile pentru joburi care nu ma meritau. Tot ce trebuia sa fac era sa deschid ochii si sa observ jobul de model de videochat de la Heylux Iasi, era atat de simplu.

Pentru mine este important ca pot castiga peste 300 lei pe zi la Heylux

Dar eu eram cu capul in norisori si acum chiar imi pare rau ca nu m-am angajat mai devreme la Heylux, pentru ca am parte de foarte multe avantaje aici. Mai exact, am parte de toate lucrurile pe care mi le-am dorit toata viata de la un job. Si ma gandesc uneori ca daca m-as fi angajat mai din timp la Heylux, poate lucrurile in viata mea ar fi stat altfel.

Insa… Ce mai conteaza acum?! Important este ca fac acum videochat la Heylux si castig zilnic bani, sume peste 300 de lei chiar. Mai bine acum decat sa nu fi castigat niciodata. Nu spune nimeni ca nu ma pot bucura si acum de jobul de la Heylux. Din contra, banii pe care ii castig aici ma ajuta sa ma distrez cat n-am facut-o toata viata.

Deja cand vorbim de videochatul la Heylux, e de la sine inteles ca vorbim de un alt nivel. Aici nu mai pot vorbi de salarii cat minimul pe economie, aici nu exista asa ceva. La Heylux fiecare model castiga atat cat vrea, iar media este intre 300 si 800 de lei castiguri zilnice.

Imi place corectitudinea platii banilor la Heylux

Cel mai frumos lucru este ca nu exista limite in castiguri. Atat cat vrei sa castigi la Heylux, atat vei castiga si atat vei primi din partea studioului, cu corectitudine si fara intarzieri sau alte lucruri. Heylux este cat se poate de serios in privinta banilor, dar si in privinta tuturor celorlalte lucruri.

Drept dovada, pentru castigurile saptamanale ale modelelor, Heylux dispune si de un sistem de bonusare prin care toate primim intre 300 si 3.000 de lei in fiecare duminica, drept recompensa pentru munca noastra. Ce pot sa mai spun?

 

By | 2016-10-20T17:45:36+00:00 septembrie 22nd, 2016|Heylux|7 Comments

About the Author:

7 Comments

 1. RuxANDRA noiembrie 10, 2016 at 11:51 am - Reply

  Bani, bani si iar bani.. faceti sa para ca acest job chiar numai castiguri aduce :O

  • MyrunaMiru noiembrie 10, 2016 at 11:52 am - Reply

   Pai chiar asa este, numai castiguri aduce :d de ce nu ar fi asa?:))) altfel n-as mai lucra aici :*

   • RuxANDRA noiembrie 10, 2016 at 11:53 am - Reply

    adica vrei sa spui ca n-aveti chiar niciodata zile mai proaste? zile in care nu castigati ?

    • MyrunaMiru noiembrie 10, 2016 at 11:54 am - Reply

     Depinde ce intelegi tu prin „zi proasta”. Da, sunt zile in care castig mai putin de 300 de lei, dar tot este bine, avand in vedere ca la sfarsitul lunii tot am mai mult de 60 de milioane venituri :d

     • RuxANDRA noiembrie 10, 2016 at 11:55 am

      ehhh pai aia nu e zi proasta :)))…eu credeam ca sunt zile in care esti pe 0, adica deloc deloc 😀 e misto asa cum spui tu 😛

 2. MyrunaMiru noiembrie 10, 2016 at 11:56 am - Reply

  Nu exista asa ceva. La Heylux mereu voi castiga bani, chiar catusi de putin sa fie. Tot castig :d De aia e si un studio asa bun :*

 3. adreyboss noiembrie 10, 2016 at 11:56 am - Reply

  ce vreajeli mai bagati si voi p=aici….

Leave A Comment